Четвер, 28-Березня-2024, 22:00| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2021 » Листопад » 2 » Сергій Бубка взяв участь у зустрічі Послів Доброї Волі ЮНЕСКО
10:22
Сергій Бубка взяв участь у зустрічі Послів Доброї Волі ЮНЕСКО
У штаб-квартирі ЮНЕСКО відбулась зустріч Послів Доброї Волі та митців ЮНЕСКО заради миру. До обговорення стратегічних напрямків діяльності цієї міжнародної організації у сфері розвитку освіти, культури, комунікації та інформації разом з представниками понад 40 країн світу долучився й президент Національного олімпійського комітету України, Олімпійський чемпіон Сергій Бубка.

Посли Доброї Волі, які є відомими особистостями, до думки яких прислуховуються як на національному, так і міжнародному рівнях, допомагають ЮНЕСКО втілювати в життя високі цінності та цілі за допомогою заходів, що вони організовують, проєктів, які вони реалізують, дебатів, у яких беруть участь.

Нагадаємо, що Сергій Бубка є Послом Доброї Волі ЮНЕСКО в галузі спорту, виконуючи цю почесну та благородну місію з 2003 року.

Будучи членом МОК та головою Антуражної комісії МОК, першим віцепрезидент ІААФ та президентом НОК України Сергій Бубка продовжує свою ефективну діяльність як Посол Доброї Волі, направлену на побудову кращого світу через спорт. Зокрема, через популяризацію спорту і фізичної активності як важливої складової для здоров’я і добробуту людини, для формування фізично здорової нації через започаткування, реалізацію та особисту участь в різних проєктах, як приклад, заходи НОК України «Олімпійський урок», «Олімпійський тиждень», «OlympicLab» та багато інших, а також сприяє соціалізації й адаптації дітей незахищених категорій та дітей-переселенців, долучаючи їх до олімпійських програм.

Сергій Бубка також всебічно підтримує просвітницьку діяльність шляхом сприяння випуску олімпійської літератури – у співпраці НОК та Олімпійської академії України світ побачили численні унікальні видання: від шкільних щоденників та дитячих книг до методичних та енциклопедичних видань, які завдяки ініційованому проєкту «Олімпійська книга» стали корисним надбанням шкільних, міських та районних бібліотек у всіх регіонах країни.

Окрему увагу Сергій Бубка у своїй діяльності Посла Доброї Волі ЮНЕСКО приділяє програмам направленим на сталий розвиток та захист довкілля, активно ініціюючи та втілюючи у життя різноманітні екологічні акції з озеленення, зокрема, висадки Олімпійських алей у різних куточках країни.






За інформацією:http://noc-ukr.org/


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Анонси подій | Переглядів: 268 | Додав: yulia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Листопад 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©