Субота, 20-Квітня-2024, 15:56| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2021 » Жовтень » 13 » Сергій Бубка разом з олімпійцями відкрив Олімпійську алею в Чернігові
10:50
Сергій Бубка разом з олімпійцями відкрив Олімпійську алею в Чернігові
2021 рік знаменний визначними датами в олімпійському русі України. Цьогоріч Національний олімпійський комітет відзначає своє 30–річчя, а Чернігівське відділення святкує 20–ту річницю свого створення.

З нагоди відзначення знаменних дат протягом вересня–жовтня на Чернігівщині відбувалися олімпійські заходи: в Прилуках, Ніжині, Новгород–Сіверському та Борзні. Відзначення спортсменів і тренерів, олімпійських активістів, олімпійські розминки і забіги, презентація видів спорту і спортивні змагання, автограф–сесії і фотографування з видатними олімпійцями наповнили програми заходів.

У рамках заходів у чотирьох містах були висаджені Олімпійські алеї. Завершенням акції стали спортивні активності та відкриття алеї на міському пляжі «Золотий берег» у Чернігові.

27 верб будуть рости і розквітати разом з олімпійськими і спортивними досягненнями спортсменів Чернігівщини на всеукраїнських, європейських, світових чемпіонатах і Олімпійських іграх.

Нагадаємо, що ця екологічна ініціатива була заснована два роки тому та реалізується нині регіональними відділеннями Національного олімпійського комітету у різних куточках держави. Перші саджанці разом з видатними атлетами та спортивним активом краю висадив президент Національного олімпійського комітету України, Олімпійський чемпіон Сергій Бубка.

«Чернігівська земля має надзвичайно багатогранну історію, яку писали надзвичайно талановиті та багатогранні особистості. Цей захід, переконаний, стане ще однією знаменною сторінкою для вашого краю. Адже висадка дерев та відкриття Олімпійської алеї – це чудовий вклад у збереження та примноження Олімпійської спадщини», - відзначив Сергій Бубка.

Участь у заході взяли Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, голова Відділення НОК України в Чернігівській області Валерій Куліч, перший заступник Голови Чернігівської обласної ради, заступник голови регіонального олімпійського осередку Ніна Лемеш, заступник голови відділення, начальник управління сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради Андрій Дереземля, імениті олімпійці, серед яких призери Олімпійських ігор Олена Говорова, Валентина Цербе-Несіна, Олена Петрова, Олена Яценко, медалісти світових та континентальних першостей Оксана Хвостенко, Іван Гешко, Дмитро Митрофанов, Ольга Бібік та багато інших.

«Золотий берег» став не лише екоцентром, а й епіцентром спорту та енергії. Після запальної олімпійської розминки під керівництвом стипендіата НОК Юлія Синявської та гімнасток ДЮСШ «Чернігів», всі учасники вийшли на старт Олімпійської милі. Також гості свята могли познайомитися з різними видами спорту, які є найпопулярнішими серед мешканців регіону переглянувши показові виступи від представників баскетболу, волейболу пляжного, мініфутболу, боксу, панкратіону, боротьби, настільного тенісу, художньої гімнастики, велоспорту, стрільби з луку.

Наприкінці заходу президент НОК відзначив чудову інфраструктуру цієї прекрасної зони відпочинку, де всі охочі можуть зробити своє дозвілля здоровішим та більш активним завдяки спортивним майданчикам.

«Завдяки ось таким відкритим об’єктам спорт стає доступнішим. Дуже сподіваюся, що таких об’єктів буде все більше і більше кожного року, так само як зростатиме кількість прихильників здорового способу життя та спорту», - наголосив Сергій Бубка.


















QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 518 | Додав: yulia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Жовтень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©