Четвер, 25-Квітня-2024, 14:04| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2013 » Листопад » 4 » Розпочато розіграш відкритої Ніжинської волейбольної ліги серед чоловічих команд
17:45
Розпочато розіграш відкритої Ніжинської волейбольної ліги серед чоловічих команд
За ініціативи відділу з питань фізичної культури та спорту Ніжинської міської ради в місті розпочався турнір міжобласного рівня - Відкрита Ніжинська Волейбольна Ліга серед чоловічих команд, у якій взяло участь 11 команд: збірна команда міста Ніжина «ТЕМП», збірна команда НАТІ м. Ніжин, збірна команда НДУ ім. М. Гоголя, команда «Держслужба» м. Чернігів, збірна команда Чернігівської області «Ветеран», команда ЧДТУ м. Чернігів, команда «Чернігівспорт» м. Чернігів, команда «НУБІП» м. Київ, збірна команда м. Бровари, збірна команда м. Прилуки та збірна команда м. Короп. Змагання проходитимуть в м. Ніжин, м. Чернігів та м. Короп з жовтня 2013 року по лютий 2014 року.
Перший тур ліги розпочався урочистим відкриттям в спортивному залі Ніжинського державного університету ім. М. Гоголя. З привітальним словом до учасників та вболівальників звернувся заступник міського голови О.Г. Баранков, начальник відділу з питань фізичної культури та спорту С.М. Черпіта та депутат Ніжинської міської ради О.В. Шалай. Відділом з питань фізичної культури та спорту, для покращення матеріально-технічної бази Ніжинського державного університету ім. М. Гоголя, була подарована чудова олімпійська волейбольна сітка.
Всі команди, які вирішили прийняти участь у лізі мають високий рівень підготовленості та являються чемпіонами та призерами у своїх містах. Тільки в команді ветеранів зібрані гравці збірної України, Майстри Спорту Міжнародного Класу В. Жула та В. Сосімович, які показують найвищий рівень гри та приклад для молоді до наслідування. Всі ігри першого туру пройшли в напруженій боротьбі і тільки наша збірна м. Ніжина «ТЕМП» змогла обійтися без поразок, перегравши команду м. Бровари, збірну ЧДТУ м. Чернігів та команду-чемпіона вищої ліги минулого року - «Дежслужба» м. Чернігів.
А вже 2 листопада в м. Короп пройшов виїзний другий тур відкритої ліги, який би не відбувся без підтримки небайдужих людей до волейболу в місті Ніжині, а саме М.М. ГАВРИЛЕНКА (керівник ПШМК), В.В. КОЗИРЄВА (керівник «Аптека нашого міста»), А.В. ЛІННИКА (голова партії «Удар»), депутатів Ніжинської міської ради О.В. ШАЛАЯ, С.М. ОХОНЬКА та М.Г. КОСЕНКА, які фінансово допомогли в організації та проведенні відкритої волейбольної ліги, а також В.І. ДЯЧЕНКА, який допоміг у вирішенні організаційних питань.
І знову «ТЕМП» переграв своїх суперників (збірну команду м. Короп та команду НАТІ), не зважаючи на «чужі» стіни та активну підтримку місцевих уболівальників, не давши супротивникам жодних шансів.
Отже, після двох турів турнірну таблицю очолила збірна команда м. Ніжина «ТЕМП», за нею слідом також без жодного програшу йдуть команда «Ветеран» м. Чернігів та команда «НУБІП» м. Київ.
Організатори турніру висловлюють подяку ректору НДУ ім. М.Гоголя О.Д. БОЙКУ за представлену можливість проводити волейбольний турнір у спортивному залі університету, а також всім любителям та цілувальникам волейболу за підтримку в організації та проведенні відкритої ніжинської волейбольної ліги і запрошують всіх по вболівати за наших хлопців вже цієї суботи 09 листопада 2013 року в спортивному залі Ніжинського державного університету ім. М. Гоголя. Початок третього туру відкритої ліги о 10.00 год.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1643 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©