П`ятниця, 29-Березня-2024, 00:15| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2011 » Лютий » 21 » Розпочалась першість Ніжина з волейболу
10:54
Розпочалась першість Ніжина з волейболу
19 лютого в спортзалі ніжинського державного університету розпочалась відкрита першість міста Ніжина з волейболу серед чоловічих команд, присвячена Дню захисника вітчизни.
В змаганнях беруть участь десять команд: СК «Темп» (Ніжин), збірна команда ніжинського агротехнічного інституту НАТІ (Ніжин), команда ніжинських ветеранів «Граніт», команда ДЮСШ м. Ніжина, збірна команда ніжинського державного університету НДУ, ВК «Big Pol» (Бобровиця), чемпіони Куликівського району ВК "Маяк" (с. Горбове), ВК «Балтика» (Чернігів), ВК «Бровари» та збірна команда міста Бобровиця.
За жеребом всі команди були поділені на три групи. До першої групи увійшли ВК «Big Pol», «НДУ» та ніжинська ДЮСШ. В другій групі розташувались «НАТІ», ВК «Маяк» та «Граніт». Третя група виявилась найсильнішою. До неї потрапили СК «Темп», ВК «Балтика», ВК «Бровари» та ВК «Бобровиця».
В першій грі першої групи зустрілися команди ДЮСШ та збірна НДУ. Незважаючи на досвід студентів, школярі проявили вольові якості і майже без проблем перемогли з рахунком 2:0, а вже в наступній грі їх чекав сильний суперник з Бобровиці ВК «Big Pol», який зараз бере участь у вищій лізі області з волейболу. Незважаючи на абсолютну перевагу всіх гравців у зрості та досвіді над учнями ДЮСШ, команда гостей мала чималі складності по ходу матчу. Першу партію ВК «Big Pol» впевнено переміг з рахунком 25:21. Проте зібравшись на другу партію, школярі здобули несподівано для суперника перемогу в партії з рахунком 25:19 і виходили на третю партію вже з піднесеним настроєм. Розпочалася партія дуже вдало для ніжинців - 9:6, проте напевно брак досвіду та хвилювання вплинуло на кінцівку матчу, в якій сильнішими опинилися бобровицькі хлопці, які і виграли партію (15-13). Треба відзначити лідерів ДЮСШ Кириєнка Максима та Рудика Дениса, які впевнено брали гру на себе у складні моменти матчу. Наступна гра збірної НДУ з ВК «Big Pol» була не менш напруженою, проте студентська команда поступилася з рахунком 2:0. Отже, з першої групи до полуфіналу вийшов волейбольний клуб «Big Pol».
У другій групі були не менш цікавіші зустрічі. Переможці Куликівського району команда «Маяк», граючи з ветеранами Ніжина мали всі шанси для перемоги, але не зрозумілим чином програли обидві партії в самих кінцівках. Рахунок матчу 2:0 на користь ветеранів. І наступну гру з збірною командою НАТІ горбівці програли з аналогічним рахунком, мабуть так і не змігши відійти від попередньої поразки. Далі за вихід до півфіналу боролися студенти агротехнічного інституту та досвідчені ветерани «Граніту». Все таки молодість та гарна фізична підготовка взяла гору над досвідом. З рахунком 2:0 перемогли аграрії. Тим самим забезпечивши вихід у наступне коло змагань.
У третій групі підібралися дуже рівні команди. Перша гра відбулася між ВК «Бровари» та збірною Бобровиці. В напруженій боротьбі, після програшу у першій партії, волейболісти знайшли в собі сили перемогти суперника з рахунком 2:1, а ось наступну гру з ВК «Балтика» програли з рахунком 2:0. Наступною грою була гра міської команди «Темп» проти ВК «Балтика». Треба відзначити гравця чернігівців Володимира Шевченка, який завдав чимало клопоту нашим хлопцям. Проте це не змогло перешкодити здобути перемогу команді «Темп» з рахунком 2:0. Наступну гру ніжинці розпочали з ВК «Бровари» дуже невдало, мабуть розслабившись після перемоги над сильним суперником. Програвши першу партію з рахунком 25:16, ніжинські гравці зібралися і наступну вже перемогли з рахунком 25:13. Вирішальна партія теж була за «Темпом» - 15:7. Гра між ВК «Бровари» і ВК «Балтика» була вже третьою для кожної команди, відчувалася втома, проте лідерські якості Володимира Шевченка допомогла перемогти чернігівцям з рахунком 2:1. А в останньому матчі команда «Темп» впевнено перемогла збірну м. Бобровиця з рахунком 2:0, чим і забезпечила собі вихід до півфіналу.
Отже, 27 лютого відбудуться півфінали, в яких зустрінуться ВК «Big Pol» з СК «Темп» (на фото) та «НАТІ» з ВК «Балтика». Ігри розпочнуться об 11.00 в спортивному залі НДУ.
Міський відділ з питань фізичної культури та спорту виражає подяку ректорові НДУ Бойку О.Д. за надання спортивного залу та кафедрі фізичного виховання, яка допомогла у проведенні змагань.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1433 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©