П`ятниця, 19-Квітня-2024, 09:09| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2021 » Серпень » 27 » Про головні прийдешні події в житті олімпійської родини Чернігівщини йшла мова на нараді виконкому олімпійського осередку
14:53
Про головні прийдешні події в житті олімпійської родини Чернігівщини йшла мова на нараді виконкому олімпійського осередку
Цьогорічну осінь на Чернігівщині можна назвати по-справжньому олімпійською, адже цієї пори в області відбудеться низка важливих спортивних подій та відзначатимуться визначні ювілеї Національного олімпійського комітету України.

За традицією у вересні буде проведено Всеукраїнський олімпійський урок та Олімпійський тиждень, а згодом урочисто відзначатиметься 30-річчя Національного олімпійського комітету України та 20 років з часу заснування обласного відділення НОК.

Обговоренню низки організаційних питань щодо проведення зазначених спортивних подій на теренах Чернігівщини була присвячена робоча нарада виконкому відділення Національного олімпійського комітету України в Чернігівській області, що відбулася 26 серпня в обласній раді.

Зокрема, голова відділення НОК України в Чернігівській області Валерій Куліч разом із першим заступником голови обласної ради, першим заступником олімпійського осередку Чернігівщини Ніною Лемеш, відповідальним секретарем Дмитром Пиріжком, директором Департаменту сім'ї, молоді та спорту Андрієм Шемцем, атлетом-стипендіатом НОК України Юлією Синявською, радником першого заступника голови обласної ради Олександрою Шелковою, та членами виконкому визначили дату та місце проведення центрального заходу Всеукраїнського олімпійського уроку на Чернігівщині. Відтак планується, що ключові спортивно-масові події для молоді за участі провідних спортсменів регіону стартуватимуть вже 11 вересня у Ніжині. Олімпійський тиждень цьогоріч за визначенням НОК України проходитиме у різних форматах із 1 вересня по 30 жовтня.

Особливу увагу учасники засідання приділили обговоренню формату святкування ювілеїв Національного олімпійського комітету України та регіонального відділення на Чернігівщині та узгодженню плану заходів. Акцент було зроблено на проведення акції з висадки дерев на Олімпійській алеї. Втілити цю ініціативу планують у Чернігові, Ніжині, Прилуках, Новгород-Сіверському та Борзні.












QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 400 | Додав: yulia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Серпень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©