Четвер, 25-Квітня-2024, 15:26| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2020 » Листопад » 18 » Повернення МОК в Токіо, поки світ готується до Ігор в наступному році
22:27
Повернення МОК в Токіо, поки світ готується до Ігор в наступному році
Вперше з лютого 2020 року голова Координаційної комісії МОК Джон Коутс повернувся до Японії разом з президентом МОК Томасом Бахом для спільного обговорення проєкту Токіо-2020 за участю Міжнародного олімпійського комітету (МОК) та Міжнародного паралімпійського комітету (МПК). Зустрічі, які відбулися з 16 по 18 листопада, підтвердили повну відданість всіх партнерів проведенню Олімпійських і Паралімпійських ігор, придатних для посткороновірусного світу в наступному році.

«Це дуже позитивний знак того, що ми змогли повернутися до Японії на даному етапі підготовки. Обговорення протягом останніх трьох днів зміцнили нашу загальну рішучість провести безпечні і успішні Олімпійські і Паралімпійські ігри в Токіо. Тісна співпраця і регулярне спілкування з нашими друзями в Японії, партнерами по всьому світу і всім олімпійським рухом ще раз показали, що разом ми сильніші», - відзначив Джон Коутс.

«Ця солідарність і єдність допоможуть нам створити Ігри, придатні для життя в світі після корони, забезпечуючи світло в кінці темного тунелю після цього неймовірно важкого періоду для людства. Хоча наступні кілька місяців будуть вирішальними, значний прогрес вже зроблено, і, маючи позитивну динаміку, ми продовжимо підтримувати Токіо-2020 на рамках майбутніх випробувань, оскільки ми готуємося до проведення незабутніх Ігор у 2021 році ».

Президент МПК Ендрю Парсонс, який приєднався онлайн, зауважив: «Ніколи раніше в історії не було такого рівня планування і підготовки при організації великого спортивного заходу. Жоден камінь не залишиться непоміченим, оскільки всі партнери працюють разом, щоб забезпечити безпечні, надійні і успішні Олімпійські і Паралімпійські ігри наступного літа в Токіо.

Всі сторони погодилися з важливістю чіткої і своєчасної комунікації в найближчі місяці з проектом по розробці серії сценаріїв, намічених під час зустрічей. Створені МОК, МПК і Оргкомітетом Токіо 2020, вони будуть розроблені як керівні принципи для кожної групи зацікавлених сторін і включатимуть важливу інформацію про заходи, які будуть прийняті, і про те, що це буде означати для їх досвіду в Іграх.

Ключовим елементом цих сценаріїв буде детальна інформація про заходи протидії COVID-19. Ця тема була детально висвітлена під час обговорення проєкту, оскільки триває робота з пошуку оптимальних рішень для проведення Ігор в наступному році в безпечному та надійному середовищі, щоб захистити як місцеве населення Японії, так і всіх відвідувачів, включаючи спортсменів, офіційних осіб і глядачів.

Обговорення на цю тему були зосереджені на створенні ряду заходів, готових до реалізації в залежності від ситуації в липні наступного року. Були представлені оновлені дані про розробку вакцин, тестування і інфекційний контроль, а також про поїздки зацікавлених сторін до Японії під час Ігор і від'їзд.

Ключовою частиною цього процесу було засвоєння уроків з відновлення спорту вищих досягнень в усьому світі, результати якого регулярно поширюються серед партнерів. Було відзначено, що повернення спорту також сприяло підвищенню довіри серед зацікавлених сторін, особливо в Японії, де, наприклад, професійні футбольні та бейсбольні змагання в останні тижні відвідали тисячі глядачів.

За інформацією www.noc-ukr.org


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Анонси подій | Переглядів: 399 | Додав: yulia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Листопад 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©