Субота, 20-Квітня-2024, 04:24| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2021 » Серпень » 9 » Керівництво Відділення привітали чернігівських боксерів з успішним виступом на змаганнях Кубку України -2021 у Маріуполі
07:59
Керівництво Відділення привітали чернігівських боксерів з успішним виступом на змаганнях Кубку України -2021 у Маріуполі
В готелі «Україна» у Чернігові відбулася прес-конференція за результатами успішного виступу боксерів Чернігівщини на змаганнях Кубку України 2021.

Цей найпрестижніший всеукраїнський турнір проходив із 26 липня по 1 серпня у межах 53-го меморіалу сталевара Макара Мазая, що зазвичай відбувається у Маріуполі Донецької області. Місцем проведення змагань став оновлений СК «Іллічівець», де тиждень тривали поєдинки більше 100 боксерів з усієї України, які боролися у 13 вагових категоріях за титул чемпіона.

Чернігівщину на змаганнях представляли 7 вихованців обласної Федерації боксу. За результатами турніру 1 місце у ваговій категорії до 63,5 кг здобув Денис Песоцький (тренер Павло Примаченко), володарем 1 місця у ваговій категорії до 75 кг став Андрій Тимошенко (тренер Віктор Балабко, Андрій Корець та Вадим Казанін), 3 місце у ваговій категорії до 57 кг виборов Данило Гора (тренери Максим Метла та Михайло Костючок), а 3 місце у ваговій категоріиї до 80 кг завоював Данило Жасан (тренери Андрій Корець та Вадим Казанін).

Вже через місяць в Одесі відбудеться Чемпіонат України і переможці та призери Кубку будуть розсіяні до фіналів або півфіналів у своїх вагових категоріях із найсильнішими суперниками. А переможці Чемпіонату України будуть представляти Україну на Чемпіонаті світу у Сербії у листопаді цього року.

Володарів Кубка України та бронзових призерів привітали перший заступник голови обласної ради, перший заступник голови Відділення НОК України в Чернігівській області Ніна Лемеш та начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради, заступник голови Відділення НОК України в Чернігіській області Андрій Дериземля. Керівники подякували чернігівським боксерам за перемогу в одному із найголовніших стартів України. Ніна Лемеш також відзначила внесок тренерів, наставників в успішний виступ боксерів.

Вітаючи вихованців Федерації боксу Чернігівської області, президент ЧООФБУ Євген Артюх та представники спортивної спільноти області та міста висловили надію, що боксери й надалі успішно виступатимуть та поповнюватимуть скарбничку спортивних трофеїв Чернігівщини.










QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Анонси подій | Переглядів: 329 | Додав: yulia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Серпень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©