П`ятниця, 26-Квітня-2024, 12:29| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2021 » Квітень » 29 » Опубліковано оновлену версію Посібника заходів щодо проведення безпечних та успішних Олімпійських та Паралімпійських ігор у Токіо
08:04
Опубліковано оновлену версію Посібника заходів щодо проведення безпечних та успішних Олімпійських та Паралімпійських ігор у Токіо
Міжнародний Олімпійський Комітет, Міжнародний Паралімпійський Комітет та Організаційний комітет Олімпійських та Паралімпійських ігор Токіо 2020 сьогодні оприлюднили оновлений випуск Посібника заходів щодо проведення безпечних та успішних Олімпійських та Паралімпійських ігор у Токіо (версія для спортсменів і офіційних осіб команд).

Ґрунтуючись на лютневій публікації, новий Посібник заснований на наукових даних отриманих в ході поширення COVID-19 та містить більш детальну інформацію про заходи протидії пандемії.

«Токіо і Японія прийняли безпрецедентний виклик - організувати перші в історії відкладені Олімпійські та Паралімпійські ігри. Ми дякуємо їм за їхню величезну роботу в цьому відношенні і, як партнери, розуміємо величезну відповідальність, яку повинні взяти на себе всі учасники Ігор, щоб всі учасники і японське населення залишалися в безпеці. Ось чому ми створили Посібник, заснований на наукових даних, а також на кращому доступному нам медичному досвіді і заходах», - відзначив, говорячи про посібник, президент МОК Томас Бах.

«Ми зберігаємо гнучкість щодо мінливої глобальної ситуації, комбінуючи численні контрзаходи для створення максимально безпечного середовища. Одним з важливих прикладів є посилення тестування спортсменів і зацікавлених сторін до та під час Ігор. Нас також надихає зростаюче число вакцинацій, що проводяться в усьому світі. Однак ці інструменти будуть працювати тільки в тому випадку, якщо всі проявлять солідарність і дотримуватимуться рекомендацій. Ось чому ті, хто порушує правила, можуть очікувати суворого покарання в Токіо. Це наше зобов’язання перед жителями Токіо і Японії, які так люб'язно вітають нас в своєму місті і країні цього літа».

Одне з ключових оновлень у новій версії Посібника описує щоденне тестування, в принципі, для спортсменів і тих, хто регулярно з ними контактує, що буде мати вирішальне значення для мінімізації передачі і ризику неконтрольованої спалаху. Тестування буде використовуватися для загального скринінгу і для тих, хто ідентифікований як близький контакт з позитивним випадком; а також для діагностики у тих, хто відчуває симптоми COVID-19.

Визнаючи мінливу ситуацію з COVID-19 у всьому світі, МОК, МПК і Токіо 2020 підтвердили своє зобов'язання регулярно доповнювати Посібник і його наступна версія, яка, як очікується, стане остаточною буде опублікована в червні 2021 року.

Ознайомитися та завантажити оновлену версію Посібника заходів щодо проведення безпечних та успішних Олімпійських та Паралімпійських ігор у Токіо можна за посиланням:https://www.olympic.org/tokyo-2020-playbooks


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Анонси подій | Переглядів: 297 | Додав: yulia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Квітень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©