П`ятниця, 26-Квітня-2024, 06:10| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2021 » Червень » 2 » #OlympicLab до Міжнародного дня захисту дітей
01:00
#OlympicLab до Міжнародного дня захисту дітей
У перший літній день в Україні, як і всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей.

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей поліцейські Чернігівщини за підтримки органів місцевої влади, представників Нацгвардії, Державної прикордонної служби, Державної служби з надзвичайних ситуацій та відділення Національного олімпійського комітету України в Чернігівській області організували на Алеї Героїв міста Чернігова для маленьких містян та гостей обласного центру яскраву розважальну програму.

Привітати та підтримати малечу на свято завітали перший заступник голови Відділення НОК України в Чернігівській області, учасниця трьох Олімпійських ігор, заслужений майстер спорту України з біатлону Ніна Лемеш; заступник голови Відділення НОК України в Чернігівській області, заслужений майстер спорту України з біатлону, чемпіон та призер чемпіонатів світу та Європи, учасник п’яти Олімпіад Андрій Дериземля, майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, бронзова призерка чемпіонату Європи, учасниця Ігор ХХХІ Олімпіади 2016 року в Ріо-де-Жанейро Ольга Бібік та професійний боксер, який здобув пояс WBO Oriental, майстер спорту України міжнародного класу, учасник Ігор ХХХІ Олімпіади 2016 року в Ріо-де-Жанейро, чемпіон Всесвітньої Універсіади Дмитро Митрофанов.

Свято розпочалося зі спортивної розминки, яку провели заслужений тренер України з гімнастики художньої, тренер-викладач вищої категорії Юлія Бориско разом зі своєю чарівною вихованкою Дариною Ламашевською.

Протягом дня на різноманітних локаціях юні відвідувачі мали змогу взяти участь в конкурсах з призами, спортивних розвагах та отримати подарунки.

Під час свята Регіональним олімпійським осередком Чернігівщини реалізовано Всеукраїнський захід Національного олімпійського комітету України #OlympicLab за модулем «Чат з чемпіонами та навички лідерства».

Видатні спортсмени Чернігівщини спілкувались з юними відвідувачами про популяризацію здорового способу життя та занять спортом, про олімпійських рух в Україні та на Чернігівщині. Провели для дітей на локації олімпійські вікторини, діти отримували подарунки від Відділення Національного олімпійського комітету України в Чернігівській області та спонсору «АБІНБЕВ ЕФЕС УКРАЇНА».

Свято для дітей видалось яскравим, цікавим, енергійним, сповненим позитиву, спортивним та веселим!








QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Всеукраїнські заходи | Переглядів: 413 | Додав: yulia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Червень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©