Четвер, 25-Квітня-2024, 12:27| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2021 » Вересень » 17 » «Олімпійський урок» #BeActive крокує Чернігівщиною
09:16
«Олімпійський урок» #BeActive крокує Чернігівщиною
Щороку восени на Чернігівщині концентруються сила, спритність та витривалість. Таку різноманітність видів спорту можна побачити під час Всеукраїнського «Олімпійського уроку» #BeActive, який відбувся на стадіоні «Спартак» міста Ніжина. Учасниками олімпійського заходу стали спортсмени, вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста, тренери та звичайні ніжинці, які прагнули стати частинкою Олімпійського уроку.

Насолодитись спортивним святом разом з активною та спортивною молоддю Ніжина завітали перший заступник голови обласної ради, перший заступник голови Відділення НОК України в Чернігівській області, учасниця трьох Олімпійських ігор, заслужений майстер спорту України з біатлону Ніна ЛЕМЕШ, Ніжинський міський голова Олександр КОДОЛА, начальник Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради, заступник голови Відділення НОК України в Чернігівській області, учасник п'яти Олімпійських ігор, заслужений майстер спорту України з біатлону Андрій ДЕРИЗЕМЛЯ, відповідальний секретар Відділення НОК України в Чернігівській області Дмитро ПИРІЖОК, призерка чемпіонатів Європи та світу з важкої атлетики Ольга КОРОБКА, український боксер, чемпіон світу у другій середній вазі за версією WBC Youth Петро ІВАНОВ, директор КПНЗ ДЮСШ «Авангард» Чернігівської міської ради, Голова Федерації спортивної боротьби в Чернігівській області Анатолій НАСТОЯЩИЙ.

– Унікальна властивість олімпійського руху полягає в об’єднанні молодих людей. І дуже приємно сьогодні бачити стільки молоді і спраглих до перемог очей. І хочеться побажати цим дітям, які тільки хочуть стати олімпійськими чемпіонами, щоб усі задумані мрії збувались і перетворювались у здобуті всеукраїнські, європейські, світові та олімпійські перемоги, – сказала Ніна Лемеш.

Розпочався «Олімпійський урок» з олімпійської руханки зі слоганом «Спорт - це круто!» Понад 200 учасників долучилися до активності та гуртом виконали руханку, метою якої було об’єднати всіх та зарядити спортом.

Усі бажаючі також могли спробувати свої сили на «Смузі перешкод» та подивитись на показові виступи юних спортсменів з футболу, дзюдо, волейболу, легкої атлетики, рукопашних видів спорту, гімнастики та велоспорту.
Завершився Олімпійський урок врученням спортивній молодді подарунків від Відділення НОК України в Чернігівській області.
















QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Всеукраїнські заходи | Переглядів: 322 | Додав: yulia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Вересень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©