П`ятниця, 19-Квітня-2024, 11:21| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2013 » Липень » 26 » Обласні змагання на «Краще спортивне село України 2013» запрошують!
12:25
Обласні змагання на «Краще спортивне село України 2013» запрошують!
Чернігівська обласна організація Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» АПК України запрошує спортивні команди сільських та селищних територіальних громад області 8 вересня 2013 року в смт. Куликівка на спортивні змагання з 6 (шести) видів спорту серед сільських та селищних рад на «Краще спортивне село Чернігівщини 2013».
Спортивні змагання ВФСТ «Колос» проводяться з метою координації зусиль усіх зацікавлених організацій та посадових осіб з метою найповнішої та успішної реалізації Законів України про пріоритетність соціального розвитку села і агропромислового комплексу та про фізичну культуру і спорт, впровадження фізичної культури та масового спорту в повсякденний побут мешканців сільської місцевості, широке використання заходів фізичної культури для зміцнення їх здоров’я, пропаганди здорового способу життя на селі. Як і залучення широких верств сільського населення до регулярних занять в оздоровчих групах і спортивних секціях, виявлення нових форм фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи для впровадження їх у життя, а також визначення кращого спортивного села Чернігівщини 2013 для участі 26-29.09.2013 р. в АР Крим у Всеукраїнських спортивних змаганнях на «Краще спортивне село України 2013»
Терміни, місце та порядок проведення
Змагання пройдуть у чотири етапи:
- перший етап - масові (відбіркові) змагання в селах і селищах області (у продовж року);
- другий етап—районні змагання серед сільських та селищних рад, які проводяться згідно районних Календарних планів;
- третій етап - 8 вересня (неділя) відбудеться фінальна частина обласних змагань в селищі Куликівка. До програми обласних змагань входять першості з волейболу (жінки й чоловіки), гирьового спорту, міні-футболу, настільного тенісу, шашок, перетягування канату;
- четвертий етап - участь у фінальних змаганнях переможців третього етапу (обласні змагання) ВФСТ «Колос» серед спортивних команд територіальних громад сіл та селищ на «Краще спортивне село України – 2013 року», які проводимуться 26-29 вересня 2013 року в АР Крим.
Заявки на участь у спортивних змаганнях ВФСТ «Колос» серед сільських та селищних рад подають збірні команди тільки однієї сільської чи селищної ради за підписом сільського голови. Збірну команду очолює голова сільської (селищної) ради або уповноважена їм відповідальна особа, яка несе повну особисту відповідальність за дотримання усіма учасниками правил техніки безпеки та виконання вимог Регламенту проведення  змагань.
Делегація сільської (селищної) ради прибуває на власному або громадському транспорті і привозить з собою необхідні для участі  у змаганнях: спортивну форму, табличку з повним найменуванням сільської (селищної) ради, району (розмір 25 х 80 см.) та єдину екіпіровку для участі у церемоніях урочистого відкриття та закриття змагань.
Контингент змагань
У змаганнях беруть участь спортсмени, які проживають та прописані не менш одного року на території однієї сільської/селищної ради. Вік учасників від 18 років та старше. Склад команди від однієї сільської ради – 18 чоловік плюс 1 представник (голова сільської ради), який мають право брати участь у змаганнях та голова районної організації товариства «Колос». Один і той же спортсмен може бути заявлений для участі у змаганнях тільки в одному виді спорту.
Причому, участь команди обов’язкова в одному з ігрових видів спорту: футбол або  волейбол на вибір. Командний залік визначається за підсумками 5 кращих результатів з видів спорту. Не допускаються спортсмени, які на час проведення змагань не досягли 18 років.
Види спорту та кількісний склад команд.
1. Волейбол (змішані команди, 7 осіб) — 4 чол. і 3 жін.
2. Гирьовий спорт — 1 чол.
3. Міні-футбол — 7 чол.
4. Настільний теніс — 1 чол. і 1 жін.
5. Перетягування канату (линви) — 6 чол.
6. Шашки — 1 чол. і 1 жін.
Змагання з видів спорту проводяться згідно з діючими правилами (в окремих випадках – з деяким їх спрощенням). Остаточне рішення з формули та регламенту проведення змагань приймається головною суддівською колегією, виходячи з фактичної кількості команд, що прибули для участі в змаганнях і доводиться до відома представників делегацій безпосередньо на місці. Обов’язки тренера-представника команди з видів спорту програми змагань дозволяється виконувати одному з учасників змагань (капітану команди).
Волейбол. Змагання командні (змішаний склад) проводяться з 3-х партій. За перемогу команді нараховується 3 очки,  за поразку — 1 очко. При виграші двох підряд 3-я партія не проводиться. Висота сітки – 2. 30. До участі в змаганнях не допускаються: учасники, які мають статус професіонала (мають контракт з волейбольним клубом) та грають у командах другої або першої супер-ліги. При однаковій кількості набраних очок у двох чи більше команд місця визначаються:
— за кращим співвідношенням виграних та програних партій у всіх зіграних іграх;
— за кращим співвідношенням виграних та програних м’ячів у всіх зіграних партіях;
— за результатом особистих матчів між спірними командами.
Гирьовий спорт.Змагання особисті. Склад команд 1 спортсмен. Абсолютна вагова категорія. Змагання проводяться з гирями 24 кг . Програма – двоборство (ривок+поштовх). Переможець в особистій першості визначається за найбільшою кількістю  набраних очок.
Настільний теніс. Змагання особисто-командні.Склад команди – 1 чоловік, +1 жінка. Система проведення змагань визначається суддівською колегією.
Перетягування канату (линви). Змагання  командні. Склад команди: 5 учасників +1 резерв. Змагання проводяться з 3-х спроб. При виграші 2-х команда стає переможницею. Система проведення змагань визначається  головною суддівською колегією. Перемагає команда, яка перетягнула канат на свій бік за лінію обмеження коридору. Якщо одна із команд перемагає у двох спробах, третя не проводиться. Після кожної спроби команди міняються місцями.  Відпочинок між спробами не більше 2-х хвилин. Можна використати тільки одну заміну. Замінений спортсмен не бере подальшої участі в змаганнях з цього виду спорту.
Міні-футбол. Змагання  командні. Склад команди: 7 чоловік. Безпосередньо у грі бере участь 5 гравців (1 воротар та 4 польових гравця). Змагання проводяться за правилами гри в міні-футбол (футзал). Кожна гра проходиться в 2 тайми по 15 хвилин з 5-хвилинною перервою між ними. Всі питання з визначення системи проведення змагань будуть визначені в день змагань залежно від кількості команд.
До участі в змаганнях не допускаються: футболісти, заявлені за команди ПФЛ України; футзалісти, заявлені за команди «Екстра-ліги», першої та другої ліги змагань з футзалу (крім жінок). Попередні ігри проводяться в групах за коловою системою в одне коло. Після групових змагань команди, які зайняли 1 місця в групі потрапляють до фінальної частини змагань.
Шашки. Змагання особисто-командні. Склад команди – 2 особи (1 чол. та 1 жінка). Контрольний час – 20 хвилин кожному учаснику до повного закінчення партії. Час туру – 40 хвилин. Система проведення змагань визначається головною суддівською колегією залежно від кількості заявлених команд. За перемогу у партії нараховується 2 очка, за нічию– 1 очко, за поразку – 0 очок. Особисті місця учасників визначається за найбільшою сумою набраних очок. У випадку рівності очок у 2-х або більше учасників, перевага надається учаснику, якій має кращі показники у такій послідовності:
- перевагу в особистій зустрічі.
- більше перемог.
Витрати, пов’язані з підготовкою та проведенням, про проїзд спортивних делегацій
— Витрати, пов’язані з підготовкою та проведенням обласних змагань, харчування суддів, обслуговуючого та медичного персоналу, виготовлення афіш, запрошень, нагородження переможців та призерів змагань — за рахунок обласної організації ФСТ «Колос», спонсорів.
Проїзд спортивних делегацій до місця проведення змагань та у зворотній напрямок, харчування (добові) в день змагань, придбання спортивної форми, інвентаря — за рахунок організацій, які беруть участь у змаганнях.
Залік, визначення переможців та нагородження.
— Переможці та призери спортивних змагань у загальнокомандному комплексному заліку визначаються за найбільшою сумою очок, яких набрано по 5 кращих результатів у  видах спорту. У разі, якщо дві (або більше) сільські (селищні) ради наберуть однакову сумарну кількість очок, перевагу має рада, в якої більша кількість перших (других, третіх і т.д.) командних місць в окремих видах спорту. Команди, які посіли в загальному підсумку І, ІІ, ІІІ місця, нагороджуються кубками та  грамотами. Спортсмени, які посіли І, ІІ, ІІІ місця нагороджуються грамотами, медалями організації ФСТ «Колос» та спонсорів.
Попередні заявки на участь команд в окремих видах спорту надати в Організаційний комітет змагань ЧОО ФСТ «Колос» до 31 липня 2013 року за факсом 04622-4-23-26, поштою за адресою: 14000, м.Чернігів, вул.Примакова, 9 та електронною поштою fstkolos@mail.ru
Довідки за телефонами: телефакс (04622) 4-23-26, тел. Оргвідділу 4-43-67.
Оргкомітет


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Оголошення | Переглядів: 1916 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©