Субота, 04-Травня-2024, 02:44| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2023 » Листопад » 9 » Ніна Лемеш взяла участь у онлайн-засіданні Асоціації олімпійців України під головуванням Голови Асоціації Ніни Уманець.
14:04
Ніна Лемеш взяла участь у онлайн-засіданні Асоціації олімпійців України під головуванням Голови Асоціації Ніни Уманець.
Голова відділення НОК України в Чернігівській області, членкиня Асоціації олімпійців України Ніна Лемеш взяла участь у онлайн-засіданні Асоціації олімпійців України під головуванням Голови Асоціації Ніни Уманець.

В порядку денному розглядалися питання звіт про проведену роботу Асоціації олімпійців України у 2023 році та план роботи Асоціації олімпійців України на 2024 рік.

Впродовж 2023 року проведено чотири засідання та два семінари. Відповідно до рішення, що було прийняте на засіданні Асоціації, яке відбулось 09 червня 2023 року за участі більш як 60 олімпійців, з метою захисту українського спорту, вирішенню проблемних та спірних питань щодо допущення спортсменів росії та білорусії до участі у відбіркових міжнародних змаганнях Асоціація олімпійців України звернулася до Етичної комісії МОК та наголосила на недопущені спортсменів країн-агресорів до усіх міжнародних змагань.

Президент Асоціації олімпійців України Ніна Уманець та Анна Різатдінова,бронзова призерка Олімпійських ігор 2016 року з художньої гімнастки взяли участь у Всесвітньому форумі олімпійців, який відбувся у вересні 2023 року у м. Стамбулі.

Асоціація олімпійців України у 2023 році продовжила акцію «Висадка олімпійцями лісу». У Надвірнянському лісгоспі олімпійцями було висаджено 3000 дерев. Представники Асоціації брали активну участь у всіх заходах, які проводив НОК України – долучались до популяризації здорового способу життя як безпосередньо так і через онлайн, особливо в умовах пандемії та під час військових дій, через челенджі у соціальних мережах, відвідували навчальні заклади, проводили майстер-класи з олімпійських видів спорту під час реалізації освітніх проєктів.
На сайті НОК України створено сторінку Асоціації олімпійців України.

Асоціація надає допомогу олімпійцям України у поданні заявки до Всесвітньої асоціації олімпійців (WOA) на визнання OLY. Олімпієць, який зареєструвався на OLY, визнає та погоджується з Кодексом поведінки WOA та Правилами та умовами WOA.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Анонси подій | Переглядів: 87 | Додав: yulia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Листопад 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: День Народження:
alexNAvis(36)
Вітаємо!


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©