П`ятниця, 19-Квітня-2024, 22:25| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2012 » Березень » 7 » Наумівські лижники кращі в області і районі
14:11
Наумівські лижники кращі в області і районі
Протягом січня-лютого організатори, а саме Корюківський районний осередок спільно з Чернігівським обласним осередком НОК України виглядали сприятливу погоду для проведення першості Корюківського району, що на Чернігівщині з лижних гонок.
І дуже приємно, що саме передсвяткові березневі дні подарували всім любителям лижного спорту можливість продемострувати свої сили. 5 березня в Наумівці відбулася першість району з лижних гонок.
Урочисте відкриття змагань розпочалося дійсно святково- голова районного осередку НОК України Я. М. Павленко привітала вихованців лижного відділення Корюківської ДЮСШ та їхніх наставників з перемогою на відкритому чемпіонаті Чернігівської області з лижних гонок, в якому вони брали участь за сприяння голови правління ВАТ «Корюківське АТП 17445» Коломійчука А.Н., приватного підприємця Селенка М.В. та народного депутата України Ігоря Рибакова. Паралельно Ярослава Миколаївна залучила любителів зимових видів спорту до Всеукраїнської акції «Олімпійський куточок » та урочисто вручила комплект книг на олімпійську тематику дирекції ДЮСШ та голові обласної федерації лижного спорту.
З рук голови Чернігівської обласної федерації лижного спорту М.М. Горовенка юні лижники отримали переможний кубок та пам’ятні сувеніри. Заступник голови райдержадміністрації І.І.Бузак вручив подяки голови райдержадміністрації та районної ради тренеру Наумівської філії Чернігівської СДЮШОР з лижного спорту Погуляю О.А. та тренеру Корюківської ДЮСШ Симончук С.О. А юні спортсмени отримали цінні подарунки від народного депутата Ігора Рибакова.
У районному змаганні взяли участь 6 команд неповних загальноосвітніх закладів, 12 команд загальноосвітніх закладів І-ІІІ ступенів та 18 команд територіальних громад.
Особиста першість визначалася у двох вікових групах серед дівчат та юнаків і в двох вікових групах серед жінок і чоловіків. Цілком логічно, що в учнівській першості перемогли представники саме Науівської школи. Так серед учнів 8-9 класів з дівчат найсильнішою була Мойсієнко Юлія, а серед хлопців- Чалик Олександр. Серед учнів 10-11 класів з дівчат найсильнішою була Росла Ольга , серед юнаків – Драгун Дмитро.
У віковій групі від 18 до 34 років знову ж таки лідирували наумівці: серед жінок – Макаренко Марина, серед чоловіків – Ананко Ігор. У віковій категорії 35 років і старші беззаперечними лідерами були теж знані у районі спорстмени: Тищенко Тетяна, представниця тютюнницької громади, та Савченко Олександр, Сядринський сільський голова. До речі саме в цій віковій групі достойно показали себе й інші керівники територіальни громад: Рейментарівський сільський голова Мотчана А.М., Савинківський сільський голова Лісений В.М., Домашлинський сільський голова Єгунова А.І. та Будянський сільський голова Лисенко О.В.
У загальнокомандному підсумку серед неповних середніх шкіл ІІІ місце посіла команда Шишківської ЗОШ, ІІ місце – Прибинська ЗОШ, І місце – Сахутівської ЗОШ. Серед повних середніх шкіл ІІІ місце у команди Козилівської ЗОШ, ІІ – у Охрамієвицької ЗОШ, І- у Наумівської ЗОШ. Серед команд територіальних громад ІІІ місце посіла команда Шишківської громади, ІІ місце – команда Сядринської громади, І місце – команда Наумівської громади.
Команди – призери нагороджені кубками та дипломами, переможці та призери в особистій першості отримали медалі, дипломи та пам’ятні подарунки від організаторів. Після закінчення програми змагань учасники були забезпечені гарячим харчуванням.
Організатори змагань висловлюють щиру вдячність керівникам районних підприємств та приватним підприємцям Топтуну В.С., Халіману М.І., Єрмоленку О.І., Нековалю С.В., Коломйцю С.В., Дюжикову С.В. за сприяння в організації харчування учасників першості.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1014 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©