Середа, 24-Квітня-2024, 06:24| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2021 » Квітень » 6 » Національний олімпійський комітет України провів онлайн – зустріч з регіональними відділеннями, присвячена Міжнародному дню спорту
16:10
Національний олімпійський комітет України провів онлайн – зустріч з регіональними відділеннями, присвячена Міжнародному дню спорту
Сьогодні, 6 квітня з нагоди Міжнародного дня спорту на благо розвитку та миру та задля об’єднання Олімпійської родини відбулась онлайн – зустріч з керівниками усіх регіональних відділень НОК і атлетами – стипендіатами.

Президент НОК, Олімпійський чемпіон Сергій Бубка під час онлайн – зустрічі зауважив, що атлети відіграють провідну роль не лише на спортивних аренах, а й поза ними - у прийнятті стратегічних рішень розвитку спорту. Цієї політики, започаткованої президентом МОК Хуаном Антоніо Самаранчем, за ініціативи якого олімпійці стали повноправними членами Міжнародного Олімпійського Комітету, дотримується й Олімпійський комітет України - успішно працює Комісія атлетів НОК, атлети представлені у складі Виконкому НОК, окрім того НОК ініціював створення Комісій атлетів при усіх національних федераціях, а також сприяє отриманню нових знань спортсменів, зокрема, через освітні програми на платформі Athlete365, а також через інформаційно-освітній проєкт «SPORTCAMP&MORE», ініційований Олімпійськими медалістками Наталією Добринською і Оленю Говоровою.

Під час онлайн – зустрічі було переглянуто відео «Олімпійський урок від Сергія Бубки», відео «Міжнародний день спорту» та надихаюча історія зі свого спортивного життя від екс – стипендіата, першого заступника голови Чернігівської обласної ради, першого заступника голови Відділення НОК України в Чернігівській області, учасниці трьох зимових Олімпійських ігор, заслуженого майстра спорту України з біатлону Ніни Лемеш.

«Програма підтримки атлетів-стипендіатів – це прекрасна ініціатива НОК, яка відіграє дуже важливу роль в інтеграції спортсмена в подальшому житті після завершення кар’єри, в отриманні нових знань та практичних навиків управлінської діяльності у сфері фізичної культури, спорту та олімпійського руху», - наголосив президент НОК.

Cьогодні, під час Всеукраїнської онлайн-конференції член МОК, президент НОК України, Олімпійський чемпіон Сергій Бубка разом з керівниками усіх регіональних відділень НОК і атлетами-стипендіатами, які представляють 26 олімпійських осередків, підняли білу картку на знак солідарності ідеалам спорту.

«Сьогодні, у час складних викликів, цей день набуває особливого значення, адже саме спорт має унікальну силу, що дозволяє долати труднощі та рухатись тільки вперед. Як Чемпіон спорту ЮНЕСКО можу впевнено стверджувати, що спорт – амбасадор миру та єдності», - наголосив Сергій Бубка.







QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Анонси подій | Переглядів: 398 | Додав: yulia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Квітень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©