П`ятниця, 19-Квітня-2024, 00:52| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2020 » Грудень » 11 » Національний олімпійський комітет України підбив підсумки роботи в 2020 році
23:15
Національний олімпійський комітет України підбив підсумки роботи в 2020 році
Сьогодні під головуванням президента Національного олімпійського комітету Сергія Бубки відбулося засідання ХХХV Генеральної асамблеї НОК України. З урахуванням карантинних умов сьогодення, форум відбувався в режимі онлайн.

Учасників зібрання привітали голова Підкомітету з питань спорту вищих досягнень та спортивної діяльності Комітету Верховної Ради України з питань молоді і спорту Ольга Саладуха, Міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт, голова Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко.

В рамках засідання був заслуханий звіт про діяльність Національного олімпійського комітету України і Виконкому НОК України у 2020 році.



«Ситуація, яка склалась у світі потребує від нас гнучкості, креативності і рішучості в діях. Надзвичайні обставини вимагають надзвичайних заходів. І перенесення Олімпійських ігор в Токіо – це не просто надзвичайний захід, а історичне рішення, прийняте для захисту здоров’я атлетів і сотень тисяч людей, що беруть участь в Іграх. Зараз людство як ніколи відчуло значимість олімпійського руху і Олімпійські ігри стануть потужним сигналом надії для світу в ці безпрецедентні часи», - підкреслив Сергій Бубка.

За словами президента НОК, попри усі труднощі Олімпійський комітет, маючи повну підтримку від Президента України Володимира Зеленського, Кабінету Міністрів, профільного Комітету Верховної Ради і Міністерства молоді та спорту, зумів успішно трансформувати свої проєкти, ефективно виконати взяті на себе зобов’язання, продовжити програми підтримки атлетів, тренерів, суб’єктів олімпійського руху, значно посиливши науково-освітню діяльність.

«Давні греки, яким ми зобов’язані Олімпійськими іграми, знали, що з кожною кризою приходить можливість. Давайте скористаємось цією можливістю, щоб вийти з цієї кризи ще сильнішими, ніж раніше. Посткоронавірусний світ потребуватиме спорту, і ми повинні зробити свій внесок у його формування з нашими олімпійськими цінностями», - підкреслив Сергій Бубка, привітавши Олімпійську родину з 30-річчям заснування НОК України.



Делегати визнали роботу Олімпійського комітету такою, що відповідає Статуту НОК та потребам суспільства.

Найвищий керівний орган НОК заслухав також звіт ревізійної комісії, затвердив план бюджету на 2021 рік, ухвалив Антидопінгові правила олімпійського руху України та ротацію членів НОК України відповідно до звернень, що надійшли від суб’єктів олімпійського руху.

Зі звітом про діяльність НОК України в 2020 році можна ознайомитись на офіційному сайті за посиланням http://noc-ukr.org/about/officialdocuments/zvit-pro-diyalnist-nok-u-2020-roci/

За інформацією www.noc-ukr.org


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Анонси подій | Переглядів: 406 | Додав: yulia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©