П`ятниця, 29-Березня-2024, 16:06| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2011 » Листопад » 8 » На Срібнянщині вшанували кращих футболістів району
11:05
На Срібнянщині вшанували кращих футболістів району
5 листопада в районному будинку культури відбулося урочисте нагородження учасників чемпіонату Срібнянського району з футболу серед чоловічих команд сезону 2011 року.
Вітаючи спортсменів, голова райдержадміністрації О.Д. Власенко висловив впевненість, що участь п’яти футбольних команд з Срібного, Подолу, Карпилівки, Гурбинець та Харитонівки у чемпіонаті району з футболу - це лише початок доброї справи, і є надія, що вже в майбутніх чемпіонатах братиме значно більше команд футболістів району.
Протягом липня-вересня на спортивних майданчиках району тривали ігри чемпіонату. У номінаціях «Кращий захисник» та «Кращий нападаючий» перемогли Сергій Тудель з Гурбинець та Костянтин Петренко з Срібного, кращим воротарем став Сергій Дитюк (команда подільської сільської ради).
За участь у чемпіонаті району Почесними грамотами відділу у справах сім’ї, молоді та спорту нагороджені команди Харитонівської та Карпилівської сільських рад.
Володарами бронзових медалей стали футболісти Срібнянської селищної ради на чолі із головою громади О.П. Куделею. Потім віншували гурбинських футболістів на чолі з сільським головою І.В. Дейнекою. А найбільше оплесків було на адресу переможців чемпіонату - команди с. Подолу.
Командам-призерам та переможцю теплі слова привітань і добрих побажань говорили голова райдержадміністрації О.Д. Власенко, заступник голови райдержадміністрації О.В. Коваленко, заступник голови районної ради О.В. Телух, начальник відділу освіти райдержадміністрації А.М. Семенко, голова районного осередку Національного олімпійського комітету С.І. Шевченко та інші.
У кожного з нас є своя олімпійська сходинка, своя висота, і щоб її досягти, потрібно мати велике бажання, віру і щоденно докладати зусилля для здійснення своєї мрії. Футболісти Срібнянщини теж впевнено долають свою висоту.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 886 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©