Четвер, 28-Березня-2024, 14:24| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0


Головна » 2013 » Липень » 2 » На міжнародному фестивалі "Дружба" відбулися спортивні змагання
08:57
На міжнародному фестивалі "Дружба" відбулися спортивні змагання
29 червня у с. Сеньківка Городнянського району, що на Чернігівщині біля Монументу Дружби пройшов Міжнародний молодіжний фестиваль «Дружба-2013» за участю Членів Уряду України, народних депутатів України, духовенства, керівництва області, громадськості. Цей масштабний щорічний захід цього року приймала Україна.
Традиційно у цьому заході беруть участь понад 40000 учасників –делегації молоді та представників органів виконавчої влади, ділових кіл з Чернігівської, Брянської, Орловської, Гомельської, Могильовської областей, представники дипломатичного корпусу сусідніх держав.
Спортивна частина фестивалю включила в себе Спартакіаду «Слов’янське братство». В рамках Спартакіади були проведенні змагання з п’яти видів спорту: футбол і волейбол серед чоловіків та жінок і гирьовий спорт в шести вагових категоріях. На урочистому параді-відкритті учасників змагань привітав перший заступник міністра молоді та спорту України Сергій Глущенко. Серед почесних гостей були присутні: директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської облдержадміністрації Оксана Сердюк, заступник начальника управління фізичної культури та спорту Брянської облдержадміністрації Тетяна Антишина, начальник управління фізичної культури, спорту та туризму Гомельського облвиконкому Володимир Привалов. Більше 150 учасників вийшли на поміст, футбольне та волейбольні поля виявити чемпіонів Спартакіади. В запеклій боротьбі загально - командну перемогу здобула команда України, яка в останнє на цих змаганнях перемагала десять років тому. Другими стали представники Російської Федерації, а бронзу виборола команда Білорусі. Медалями, кубками та призами були нагороджені переможці та призери в особистих першостях змагань.
В цей же день біля монументу Дружби фінішував Міжнародний легкоатлетичний пробіг «Всесвітній біг заради гармонії ». В одну колону злилися представники української та російської команд, які пронесли вогонь дружби з Москви та Івано - Франківщини до кордону. На згадку учасники пробігу нагородили почесних гостей свята пам’ятними медалями.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Міжнародні заходи | Переглядів: 1376 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©