П`ятниця, 26-Квітня-2024, 07:10| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2011 » Листопад » 25 » На Менщині визначився переможець районного туру "Олімпійського лелеченя"
10:47
На Менщині визначився переможець районного туру "Олімпійського лелеченя"
24 листопада на базі менської районної гімназії відділом у справах сім’ї, молоді та спорту спільно з відділом освіти райдержадміністрації проведено районний етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед учнів 5-6 класів "Олімпійське лелеченя".
Даний Захід пройшов за підтримки обласного осередку Національного олімпійського комітету України.
Участь у змаганнях взяли команди із трьох загальноосвітніх навчальних закладів: менської районної гімназії – команда «Бемс», менської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Шевченка – команда «Посмішка» та макошинської ЗОШ І-ІІІ ст.- команда «Квач».
Захід розпочався урочистим парадом відкриття. Крокуючи кожний крок, учасники з емблемою на футболці та капітани з емблемою в руках пройшли перед організаторами та почесними гостями: заслуженим майстром спорту України з біатлону, куратором даного проекту в Чернігівській області Ніною Лемеш, начальником відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Віктором Миколайовичем Ємцем та заступником директора обласного центру «Спорт для всіх» Ігорем Валентиновичем Саченко.
Змагалися команди у чотирьох видах програми. Найяскравішими та найоригінальнішими у презентації була команда «Квач». В комбінованій естафеті перемогу виборола команда «Бемс», яка на дві секунди випередила команду «Квач». У спортивній вікторині найбільше правильних відповідей дала знову команда «Бемс» і остаточно підтвердила своє лідерство в рухливій грі «Перестрілка» знову ж команда Менської районної гімназії.
Переможний кубок та право представляти Менський район на третьому обласному турі Всеукраїнського заходу «Олімпійське лелеченя» за результатами змагань здобула команда учнів менської районної гімназії. Срібні медалі поїхали до макошинської ЗОШ І-ІІІ ст., а бронзовими призерами – стали учні менської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Шевченка.
Всі команди були нагороджені дипломами Чернігівського обласного осередку Національного олімпійського комітету України та районного відділу у справах сім’ї, молоді та спорту. Особисто кожен учасник отримав медаль та вимпел з олімпійською символікою від Н.П. Лемеш, солодкі подарунки від начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації В.М. Ємця, а головне - автографи відомої біатлоністки та масу позитивних емоцій від змагань і цікавого спілкування.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1278 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©