П`ятниця, 29-Березня-2024, 00:06| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2011 » Березень » 22 » На Коропщині триває шкільна Спартакіада
10:37
На Коропщині триває шкільна Спартакіада
В Коропському районі продовжується спартакіада серед школярів. Днями відбулися змагання з волейболу та настільного тенісу.
Відбулася першість Коропщини з волейболу серед школярів (юнаки). В змаганнях взяло участь 16 колективів. Бажаючих відібрати чемпіонський кубок у минулорічного чемпіона – Риботина – було багато. І вже на першому етапі лідер здався без бою. Три поразки з розгромними рахунками і останнє місце у відбірковій групі. Тож за головний приз у фіналі змагалися Короп, Понорниця, Черешеньки та Оболоння.
Грандіозним спектаклем стала вирішальна гра між підопічними М.С. Коваленка (Понорниця) та О.А. Мисника (Короп). Підтримка глядачів була шаленою і дуже гучною. Коропська школа давно заслужила великих перемог. Директор школи І.О. Головешко створив усі умови для дітей-спортсменів. Інвентар, поїздки на товариські матчі, система стимулювання – все на найвищому рівні… Що ж, фортуна приходить туди, де її найбільше ждуть.
П’ятірка кращих команд має такий вигляд: 1. Короп 2. Понорниця 3. Оболоння 4. Черешеньки 5. Нехаївка.
Відбулися змагання і з жіночого волейболу серед школярок. Побачене у спортзалі коропської ЗОШ приємно здивувало. Лідери останніх років – Оболоння, Черешеньки та Понорниця – демонстрували гру на рівні кращих обласних стандартів. Несподівано сильно зіграв Риботин, підтвердили хорошу волейбольну школу Коропські дівчата. Ну а вінцем цих чудових, емоційних змагань стала дуель Понорниці з Черешеньками. Діти В.М. Корнієнка (Черешеньки) виявилися сильнішими – 2:1.
Скільки було сліз після фінального свистка! В половини залу очі були мокрі від радості, в інших – з печалі.
Спостерігаючи за грою дітей з інтернату, душу не покидало одне відчуття: є Бог на небі! Більшість членів супер-команди – сироти. Але вони не виглядали убогими і нещасними. Гарно одіті, прекрасно фізично підготовлені.
Директор школи Олена Олегівна Лагошна дуже вимогливий і дуже талановитий керівник. Вона створила в інтернаті таку систему виховання, що діти почувають себе щасливими. Посмішки на їх милих личках – це і є найвища оцінка роботи директора.
Про Валерія Михайловича Корнієнка вже багато сказано в попередніх спортивних публікаціях. Добавлю одне, він створив талановиту команду з дівчат, які і маленькі (як для волейболу) ростом, і по віку ще не повинні претендувати на роль чемпіонів, але перемогли.
Підсумкова розстановка команд така: 1. Черешеньки, 2. Понорниця, 3. Оболоння, 4. Короп, 5. Риботин, 6. Шабалинів, 7. Атюша, 8. Жовтневе.
Наприкінці березня в Коропі відбувся чемпіонат району з настільного тенісу, в якому взяв участь 81 учасник з 18-ти команд.
Серед юнаків абсолютно несподівано золоту медаль отримав дев’ятикласник Коропської ЗОШ Олексій Бутко. В минулому році він навіть не попав до складу шкільної команди. Півроку тому хлопець почав тренування в спортивній школі у С.І. Іллющенка – і з`явився результат. Ефективна методика підготовки і тренування до сьомого поту створили чудо – Бутко впевнено потіснив з п’єдесталу лідерів. Призери чемпіонату – Святослав Ступак (Короп) та Віктор Олефіренко (Атюша).
Окрасою змагань у дівчат стала фінальна гра між Мариною Головач з Черешеньок та Вітою Прядко з Лукнова. Перша – вихованка В.М. Корнієнка. Третє місце зайняла подруга Марини - Катя Калайда.
Таблиця командного заліку така: 1. Лукнів (директор школи – Гончарова В.М., тренер – Сивець В.Л.), 2. Черешеньки (Лагошна О.О., Корнієнко В.М.), 3. Короп (Головешко І.О., Панченко В.Б.), 4. Червоне, 5. Криски, 6. Риботин, 7. Оболоння, 8. Атюша, 9. Краснопілля, 10. Карильське, 11. Понорниця, 12. Нехаївка, 13. Верба, 14. Шабалинів, 15. Покошичі, 16-18. Свердловка, Радичів, Жовтневе
Районна спартакіада школярів підійшла до фінішу. Попереду – тільки легка атлетика (29 квітня). На даний час лідерами змагань є Короп – 134 бали. Далі –Понорниця (133) та Черешеньки (132).
Серед команд другої групи трійка призерів така: 1. Криски – 101,5; 2. Лукнів – 90; 3. Покошичі – 87, 5.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1624 | Додав: ArtemShirokiy | Теги: Волейбол | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©