Понеділок, 29-Квітня-2024, 00:27| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2012 » Лютий » 19 » На Бобровиччині відбувся другий етап «Олімпійського лелеченя»
12:07
На Бобровиччині відбувся другий етап «Олімпійського лелеченя»
18 лютого в спортивному залі Озерянської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся ІІ етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей та юнацтва «Олімпійське лелеченя».
За перемогу змагалися шість шкіл району: Бобровицька гімназія, Бобровицькі ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 та №2, Кобижчанська ЗОШ І-ІІІ ступенів, Новобиківська ЗОШ І-ІІІ ступенів та Озерянська ЗОШ І-ІІІ ступенів.
Цікавою була презентація команд. Кожна команда мала свою назву, емблему, девіз. Команди виготовили стіннівки, у яких була висвітлена спортивна історія шкіл. До презентацій залучалися відомі тренери, спортсмени, які навчалися у даних школах. Були продемонстровані елементи олімпійських видів спорту. Суддям найбільше сподобалась презентація Бобровицької ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, на другому місці Бобровицька ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, на третьому – Бобровицька гімназія.
У комплексній естафеті перемогла Бобровицька гімназія, друге місце у команди Новобиківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, третє місце у команди Бобровицької ЗОШ І-ІІІ ступенів №2.
У вікторині «Знавець олімпійського спорту» на запитання, що стосувалися Олімпійських ігор Стародавньої Греції, Олімпійських ігор сучасності, олімпійської історії Бобровиччини перемогу здобула команда Бобровицької ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, на другому місці Бобровицька гімназія, на третьому – Бобровицька ЗОШ І-ІІІ ступенів №2.
У конкурсі капітанів серед дівчат перемогла з Бобровицької гімназії, яка за 20 секунд виконала 57 стрибків через скакалку. Серед хлопців з Бобровицької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 за 20 секунд зробив 41 стрибок через лаву. У загальному заліку виконання вправ для капітанів перемогла Бобровицька гімназія, друге місце у команди Озерянської ЗОШ І-ІІІ ступенів, третє місце у команди Новобиківської ЗОШ І-ІІІ ступенів.
У рухливій грі перемогу здобула команда Новобиківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, на другому місці Бобровицька гімназія, на третьому – Озерянської ЗОШ І-ІІІ ступенів.
У загальному заліку ІІ етапу Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей та юнацтва «Олімпійське лелеченя» перемогла команда Бобровицької гімназії, друге місце у команди Новобиківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, третє місце у команди Бобровицької ЗОШ І-ІІІ ступенів №2.
Усі призери по видах програми та в загальному заліку нагороджені грамотами районної державної адміністрації та Бобровицького районного осередку ЧОО НОК України. Усі команди учасники ІІ етапу Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей та юнацтва «Олімпійське лелеченя» отримали спортивний інвентар.

Інші фотографії з заходу можна переглянути у фотоальбомі нашого сайту тут.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1302 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©