Субота, 27-Квітня-2024, 22:46| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2017 » Лютий » 6 » Голосуємо за найкращого спортсмена та спортсменку року!
12:32
Голосуємо за найкращого спортсмена та спортсменку року!
2016 рік ознаменувався для Олімпійської родини двома найголовнішими стартами чотириріччя – II Юнацькими Олімпійськими іграми у Ліллехаммері (Норвегія) та Іграми XXXI Олімпіади в Ріо-де-Жанейро (Бразилія).

Окрім того, наші спортсмени здобували медалі й на континентальних і світових першостях, а отже, дарували неймовірні емоції уболівальникам та заставляли пишатись здобутками всю країну.

Їхні успіхи не залишались непоміченими і у Національному олімпійському комітеті України під час щомісячного визнання «Найкращого спортсмена місяця», тепер настав час назвати найкращих у 2016-му.

Вже водинадцяте НОК України спільно з Міністерством молоді та спорту України проводитиме Всеукраїнську церемонію «Герої спортивного року».



«Герої спортивного року» – це національний спортивний «Оскар», покликаний визначити та нагородити найкращих спортсменів, тренерів, команди, фахівців з усіх видів спорту.

Обирає найкращих, шляхом таємного голосування, - Українська Академія спорту, до якої входять легенди спорту, які вже завершили свої активні виступи, але назавжди залишили визначний слід в олімпійській історії.



Але є одна номінація - «Народний вибір», де переможця обиратимуть уболівальники та прихильники спорту. Тож саме від їхнього голосу буде залежати, хто стане найкращими спортсменом і найкращою спортсменкою 2016 року.



Зробити свій вибір можна на офіційному сайті НОК України (www.noc-ukr.org) та у групах НОК України/Олімпійська команда в соціальних мережах: «Вконтакте» (https://vk.com/olympicua), «Facebook» (https://www.facebook.com/olympicua) та «Google+» (https://plus.google.com/+OlympicUA).

За підсумками народного голосування і буде названо імена переможців, які будуть оголошені безпосередньо під час самої церемонії «Герої спортивного року» навесні цього року.



Претенденти в номінації

«Найкращий спортсмен року»-2016:



*Прізвища подаються в алфавітному порядку



АБРАМЕНКО Олександр – переможець Кубка світу та володар Малого Кришталевого Глобусу з фристайлу (лижна акробатика) БЕЛЕНЮК Жан – срібний призер Олімпійських ігор, чемпіон Європи з греко-римської боротьби (85кг) БОНДАРЕНКО Богдан – бронзовий призер Олімпійських ігор з легкої атлетики (стрибки у висоту) ВЕРНЯЄВ Олег – чемпіон та срібний призер Олімпійських ігор зі спортивної гімнастики (вправи на брусах, багатоборство), чемпіон та срібний призер чемпіонату Європи (опорний стрибок, вправи на брусах) КУЛІШ Сергій – срібний призер Олімпійських ігор з кульової стрільби (пневматична гвинтівка, 10м) СЕМЕНОВ Серій – бронзовий призер чемпіонату світу з біатлону (спринт), володар Малого Кришталевого Глобусу (індивідуальні гонки) ТИМОЩЕНКО Павло – срібний призер Олімпійських ігор з сучасного п’ятиборства; ЧЕБАН Юрій – чемпіон Олімпійських ігор з веслування на каное (200м)


Претенденти в номінації

«Найкраща спортсменка року»-2016:



*Прізвища подаються в алфавітному порядку



БАСОВА Любов – чемпіонка Європи з велотреку (кейрін), призерка етапів Кубка світу; ДЕХА Ірина – чемпіонка Європи з важкої атлетики (75кг); КОСТЕВИЧ Олена – чемпіонка Європи з кульової стрільби, бронзова призерка Фіналу Кубка світу (пневматичний пістолет); МАРЧЕНКО Вероніка – чемпіонка Європи зі стрільби із лука в індивідуальній та командній першостях; ПРИЩЕПА Наталія – чемпіонка Європи з легкої атлетики (біг на 800м); ПРОКОПЧУК Юлія – чемпіонка Європи зі стрибків у воду (вишка, 10м); РІЗАТДІНОВА Ганна – бронзова призерка Олімпійських ігор, бронзова призерка чемпіонату Європи з художньої гімнастики; ХАРЛАН Ольга – срібна призерка Олімпійських ігор з фехтування на шаблях в командній першості, бронзова призерка в індивідуальній першості, бронзова призерка чемпіонату Європи в індивідуальній та командній першостях.


Голосування триватиме з 6 по 15 лютого включно.



Підтримайте своїх улюбленців і допоможіть їм отримати заслужений спортивний «Оскар»!


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Всеукраїнські заходи | Переглядів: 1084 | Додав: shelkovaya | Теги: Чернігів, герої, СПОРТ, НОК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©