П`ятниця, 19-Квітня-2024, 22:22| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2020 » Грудень » 11 » Генеральна асамблея НОК України затвердила Антидопінгові правила Олімпійського Руху України
18:14
Генеральна асамблея НОК України затвердила Антидопінгові правила Олімпійського Руху України
XXXV Генеральна асамблея Національного олімпійського комітету, що через карантинні обмеження відбулась в онлайн форматі, затвердила Антидопінгові правила Олімпійського руху України. Цей крок став логічним продовженням планомірної політики НОК в боротьбі за чистоту спорту і жорсткої позиції нульової терпимості до допінгу.

Національний олімпійський комітет реалізовує низку просвітницьких антидопінгових заходів, організовуючи семінари для спортсменів, тренерів та фахівців, а також випускаючи методичні рекомендації й спеціалізовану літературу. Зокрема, нещодавно спільно з Міністерством молоді та спорту і Національним антидопінговим центром (НАДЦ) було проведено 2 антидопінгових вебінари на тему «Основні зміни у Всесвітній антидопінговій програмі», до яких долучилось понад 350 спортсменів, а також 200 тренерів, лікарів та фахівців спорту.

Відзначимо, що у рамках антидопінгового курсу в серпні цього року НОК, за пропозицією Асоціації національних олімпійських комітетів (АНОК), підписав Декларацію щодо Впровадження НОК Всесвітнього Антидопінгового Кодексу 2021 Року. На основі вищезгаданого Кодексу, Олімпійським комітетом спільно з НАДЦ розроблено Антидопінгові Правила Олімпійського Руху України, які після розгляду у вересні на засіданні Виконкому НОК, були передані для розгляду на Генеральну асамблею.

Відповідно до норм та принципів документу, всі суб’єкти олімпійського руху зобов’язуються: визнавати і виконувати Кодекс та дотримуватися Правил; уникати будь-яких контактів з особами, які порушили антидопінгові правила; інформувати НАДЦ та відповідну міжнародній федерації про такі порушення, не допускати, щоб будь-яка особа, яка відбуває тимчасове відсторонення або період дискваліфікації, була членом або відбиралася в будь-яку команду чи обіймала будь-яку посаду в організаціях чи органах Олімпійських сторін; вжити відповідних заходів для дотримання Кодексу, тощо.

Більш детально з Правилами можна ознайомитися за посиланням

http://noc-ukr.org/about/officialdocuments/antidopingovi-pravila-olimpiyskogo-ruhu-ukraini-/

За інформацією www.noc-ukr.org


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Анонси подій | Переглядів: 390 | Додав: yulia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©