Неділя, 28-Квітня-2024, 10:56| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2012 » Жовтень » 23 » Футбольний "Бал чемпіонів" у Срібному
09:09
Футбольний "Бал чемпіонів" у Срібному
Осінній ранок суботи 20 жовтня здавалося б нічим не відрізнявся від інших його попередників. Такий же осінній вранішній туман, легка прохолода… Але це твердження було неправильним. Саме минулої суботи вся футбольна Срібнянщина дружно вирушила до районного будинку культури на урочисте свято нагородження переможця і призерів районного чемпіонату з футболу серед чоловічих команд сезону 2012.
Біля районного будинку культури вже зібралася галаслива юрба. Приїхали і команди, і вболівальники. Всі, кому не байдужа гра мільйонів цього суботнього ранку відкинули всі свої справи, щоб подивитися і привітати переможців і призерів футбольного чемпіонату району. Що ж, цей чемпіонат дійсно видався насиченим. Стільки несподіванок, стільки пристрастей – і все це поєдналося в одне єдине слово, яке цього літа не виходило в усіх з голови – це Футбол!
Уже остаточно розподілені місця у турнірній таблиці, відома трійка призерів чемпіонату. Чемпіонами стала команда смт.Срібне, другу сходинку посіла команда з с.Подолу, а бронзу чемпіонату завоювала, мабуть, справжня команда-несподіванка – збірна с.Харитонівки.
Розпочалася урочиста частина свята з привітань від голови райдержадміністрації О.Д.Власенка, який відвідував останні ігри чемпіонату і відзначив той накал пристрастей, що вирував на футбольних полях.
А далі було нагородження кращих гравців турніру кожного в своєму амплуа, а також кращого арбітра турніру і кращого вболівальника
І ось настала кульмінація нашого дійства – нагородження переможця і призерів чемпіонату. Під гучні овації вболівальників на сцену вийшла збірна команда Харитонівки на чолі з сільським головою і не менш затятим вболівальником Ю.О.Остапенком, який завжди поруч зі своєю командою. Ця команда стала головною несподіванкою цього чемпіонату. Диплом, грошову винагороду та подарунки за зайняте третє місце харитонівчан нагороджував начальник районного відділу освіти А.М.Семенко.
Срібло чемпіонату дісталося подолянам. подоляни довели всім, що мають міцний і бойовий характер, що не слід недооцінювати цю команду. Тому вони й отримали в нагороду за свої старання почесне друге місце. Нагороджував подільську команду голова Срібнянської районної федерації футболу П.М.Кириченко.
І ось вони, йдуть поважною ходою, бо вони ж – чемпіони! Це команда Срібного, яка довела, що вони – найсильніші. Під оплески вболівальників і гостей піднімаються на сцену. Чемпіонський кубок і медалі вручають О.Д.Власенко та О.В.Телух. І спільне фото на згадку в архів футбольної історії району, і стільки радості і щастя випромінюють ці хлопці. Для кожного з них – це справжня перемога.
Спонсором у проведенні цього чудового свята виступила районна організація “Партії регіонів” на чолі з О.Д.Власенком. Фінансову допомогу надало також СТОВ “Дружба-Нова”.
Потроху стихали бурхливі овації на честь переможців, адже вони всі, всі – переможці, просто кожен по-своєму. І сподіваємося, що наступний бал чемпіонів принесе нам не менше радості і не менше сюрпризів від чемпіонату району, якого вже так чекають вболівальники. Такий вже він є цей футбол, він єднає людей, здавалося б зовсім різних і не схожих, в одну-єдину велику футбольну сім’ю. Тож ми всі з нетерпінням чекатимемо на це свято, коли до нас повернеться Його Величність – Футбол!


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1314 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©