Четвер, 25-Квітня-2024, 23:33| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2020 » Травень » 12 » Європейський юнацький олімпійський фестиваль в Банська Бистриця перенесено на 2022 рік
21:56
Європейський юнацький олімпійський фестиваль в Банська Бистриця перенесено на 2022 рік
Задля уникнення одночасного проведення з перенесеними Олімпійськими іграми в Токіо-2020 Європейський юнацький олімпійський фестиваль (ЄЮОФ) в Банська Бистриця, Словаччина, буде проходити з 24 по 30 липня 2022 року.

Таке спільне рішення Європейських Олімпійських Комітетів (ЄОК) і Організаційного комітету XVI літнього ЄЮОФ було ухвалено вслід за перенесенням через пандемію COVID-19 Ігор у Токіо на 23 липня - 8 серпня 2021 року.

Нагадаємо, молодіжний спортивний форум спочатку планували провести в Словаччині з 25 по 31 липня 2021 року.

«ЄЮОФ надзвичайно важливий для молоді Європи, і ми дуже вдячні організаторам Банська Бистриця-2021 і урядовим органам Словаччини за їх гнучкість і відданість фестивалю», - відзначив генеральний секретар ЄОК Раффаеле Паньоцці.

«Ми впевнені, що проведення ЄЮОФ в Словаччині матиме великий успіх, а сам фестиваль стане справжнім святом молодості та оновлення після пандемії коронавірусу».

ЄЮОФ є провідними мультиспортивними змаганнями для кращих молодих спортсменів віком від 14 до 18 років в Європі. Очікується, що близько 3000 спортсменів з усіх 50 європейських національних олімпійських комітетів змагатимуться за нагороди в 11 видах спорту в Банській Бистриці.

«Ми взагалі не розглядали можливість скасування заходу, хоча глобальна пандемія вплинула на наші приготування», - сказав Ян Носко, мер Банська-Бистриця і голова Організаційного комітету.

«Банська Бистриця отримала ще 12 місяців, надаючи нам більше часу для підготовки спортивної інфраструктури та відмінного Європейського юнацького олімпійського фестивалю. Ми з нетерпінням чекаємо можливості вітати спортивну родину в Банській Бистриці в липні 2022 року».

Організатори роблять все можливе, щоб ці заходи були дуже стабільними. Більшість місць вже існує, і оскільки змагання з багатьох видів спорту будуть проходити в одному основному спортивному кластері, для учасників та глядачів транспорт не знадобиться.

Після успішного проведення зимового ЄЮОФ в Попрад-Татрах у 1999 році, Словаччина з нетерпінням очікує на можливість вітати молодь Європи на літньому фестивалі.

«ЄЮОФ - відмінна можливість для нашої країни і Банській Бистриці зарекомендувати себе не тільки як хороших господарів, але і як виняткових організаторів», - підкреслив Антон Зікел, президент Словацького олімпійського та спортивного комітету.

«Ми не хочемо втратити цю можливість, і я переконаний, що ми будемо використовувати завойовану довіру і підготуємо ще одну прекрасну спортивну подію. ЄЮОФ стане великим святом 2022 року, святом спорту. Це буде не тільки продуктивність і конкурентоспроможність. Ми хочемо представити основні цінності олімпізму і здорового способу життя молодому поколінню Словаччини та всієї Європи».

Словацьке місто Банська Бистриця з нетерпінням чекає зустрічі з кращими юними спортсменами Європи на XVI літній Європейський юнацький олімпійський фестиваль в 2022 році.

Інформація з сайту: http://noc-ukr.org/


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Оголошення | Переглядів: 603 | Додав: yulia | Теги: #chernigivnoc #спорт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Травень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©