Четвер, 28-Березня-2024, 22:42| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2021 » Жовтень » 27 » Біатлоністи Чернігівщини приєднались до урочистостей з нагоди старту Олімпійських ігор в Пекіні
10:57
Біатлоністи Чернігівщини приєднались до урочистостей з нагоди старту Олімпійських ігор в Пекіні
За 100 днів в Пекіні стартують XXIV зимові Олімпійські ігри, які зберуть понад 2800 спортсменів з усього світу.

З цієї нагоди Посольство КНР в України дало старт китайсько-українському «Тижню популяризації зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор в Пекіні».

В урочистостях брали участь Посол КНР в Україні Фань Сяньжун, Міністр Кабінету Міністрів України Олег Немчінов, віцепрезидент Національного олімпійського комітету, член МОК, Олімпійський чемпіон з легкої атлетики Валерій Борзов, віцепрезидент НОК, президент Федерації України з біатлону Володимир Бринзак, перший заступник Міністра молоді та спорту України Сергій Симонов, президент Національного комітету спорту інвалідів України Валерій Сушкевич, Олімпійський чемпіон з фігурного катання Віктор Петренко, а також кандидати до Олімпійської збірної України, біатлоністи представники Чернігівщини Артем Прима та Ірина Петренко.

Під час своєї промови Посол КНР в Україні запевнив усіх присутніх, що Китай з успіхом проведе безпечні та блискучі Ігри. «І Пекін, і вся країна повністю готові до найголовнішої події чотириріччя. Ми до цього готувалися 4 роки, протягом яких побудували низку спортивних об’єктів, залізну дорогу, і перший у світі швидкісний безпілотний потяг зі швидкістю до 350 км на годину, тобто створені хороші умови для проведення змагань. Про це свідчать високі оцінки як керівництва Міжнародного Олімпійського Комітету, так і спортсменів, які вже побували на тестових змаганнях. Проводити Олімпійські ігри зараз важче, ніж колись. Тому наша головна задача, щоб ці Ігри стали безпечними. Ласкаво просимо, до Китаю! Ласкаво просимо, до Пекіна!», - запросив Фань Сяньжун.

Валерій Борзов також наголосив на тому, що пандемія внесла свої корективи в проведення Ігор. «Приймаючи запрошення на участь країни у такому планетарному дійстві, ми таким чином всі підтримали ініціативу Китаю і вдячні за збереження та продовження олімпійського руху. Олімпійські ігри – це демонстрація межі людських можливостей тож рухаємося вперед! Швидше, вище, сильніше – разом», - додав віцепрезидент Національного олімпійського комітету України.

Наразі у спортсменів триває ліцензійний відбір, протягом якого вони виборюють право участі в найголовніших зимових змаганнях чотириріччя. Відбіркові змагання завершаться наприкінці січня, коли і буде сформовано остаточний склад команди.

Довідково:

XXIV зимові Олімпійські ігри пройдуть з 4 по 20 лютого 2022 року в Пекіні. 2892 атлетів візьмуть участь у змаганнях з 7 видів спорту у 15 дисциплінах, де буде розіграно 109 комплектів нагород.

До програми Ігор включені 7 нових дисциплін: монобоб у жінок, чоловічі та жіночі змагання з фристайлу у дисципліні біг-ейр, змішана естафета у шорт-треці, змішані командні змагання зі стрибків на лижах з трампліну, стрибках з трампліну і сноуборд-кросі.

Пекін стане першим містом, що прийме літні та зимові Ігри.

Гасло Ігор - «Разом заради спільного майбутнього».










QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Анонси подій | Переглядів: 377 | Додав: yulia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Жовтень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©