Четвер, 25-Квітня-2024, 14:54| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2020 » Вересень » 24 » До дня старту Європейського тижня спорту НОК випустив серію коротких мотивуючих відеороликів
07:31
До дня старту Європейського тижня спорту НОК випустив серію коротких мотивуючих відеороликів
23 вересня, по всім країнам Старого Світу за ініціативи Єврокомісії стартував Європейський тиждень спорту (ЄТС).

ЄТС спонукає до занять спортом та фізичною активністю та має на меті підвищення обізнаності серед населення про численні переваги здорового способу життя. Тиждень призначений для всіх – незалежно від віку, походження та рівня фізичної підготовки й допомагає людям, органам державної влади, спортивному руху, громадським організаціям та приватному сектору співпрацювати у галузі спорту.

В Україні вже другий рік поспіль координатором Європейського тижня спорту виступає Національний олімпійський комітет України.

В рамках широкого спектру заходів та активностей ЄТС, які тривають по всій країні, з метою поширення яскравих історій та успішних прикладів для наслідування, Національний олімпійський комітет України створив серію з 5-ти коротких мотивуючих відеороликів про формулу успіху від відомих спортсменів та представників шоу-бізнесу. Відеоматеріали спрямовані на поширення олімпійських цінностей, популяризацію здорового способу життя та занять спортом.

Зокрема, одним із героїв відеороликів став Посол Європейського тижня спорту в Україні, чемпіон спорту ЮНЕСКО, Олімпійський чемпіон Сергій Бубка. Президент НОК України і член Міжнародного Олімпійського Комітету розповів про свій спортивний шлях, про пошук мотивації в житті та секрети успіху.

«Переможеш себе – переможеш усіх! Навіть коли ти працюєш й не бачиш результат, не можна зупинятися. В цей момент, як ніколи, треба повірити у свою мрію. Саме тоді прийде результат, адже життя – це боротьба. Подивіться на видатних спортсменів: кожен з них пройшов непростий шлях для досягнення великої мети, найзаповітнішої мрії – жоден з них не зупинявся! Він вкладав усі сили та волю, витримку та терпіння, віру та наполегливість», - наголошує у відеоролику Сергій Бубка.

Відзначимо, героями відеороликів також виступили чемпіонка світу, бронзова призерка Олімпійських ігор з художньої гімнастики Анна Різатдінова, продюсер, автор та виконавець пісень, майстер спорту з водного поло Олексій Потапенко, телеведуча Оксана Гутцайт, ведучий програми «Ранок з Україною» на телеканалі «Україна» Анатолій Анатоліч.

Усі відеoролики за посиланням: https://www.youtube.com/playlist?list=PLh9_z2wnRLjKK2Yf9T440fsFxg3VLs9nB

За інформацією www.noc-ukr.org


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Анонси подій | Переглядів: 427 | Додав: yulia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Вересень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©