П`ятниця, 03-Травня-2024, 13:30| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2012 » Червень » 13 » Дайджест спортивних новин міста Ніжин
15:44
Дайджест спортивних новин міста Ніжин
Останній день травня став днем проведення міськрайонної спартакіади серед працівників місцевого самоврядування та державних службовців. Змагалися з футболу, волейболу, настільного тенісу та перетягування канату. Волейбольна та футбольна команди міськвиконкому перемогли команди райдержадміністрації, а у настільному тенісі та перетягуванні канату поступилися.

З 24 по 27 травня команда "Ветеран-Ніжин" брала участь у футбольному турнірі "Кримська весна" в Євпаторії. Змагалися команди зі Смоленська, Кишинева, Харкова, Донецька, Чернігова та Ніжина. Вік гравців - 40 років та старші. Наша команда посіла почесне третє місце. До речі, кращим гравцем став ніжинець Віктор Кузюра, який забив 13 м'ячів. Найстаршим виявився теж гравець нашої команди - Георгій Давидов.

1 червня у парку імені Т. Шевченка відбувся турнір з пляжного волейболу, присвячений Дню захисту дітей. Турнір проводився по системі DoubleElimination. Взяло участь 6 молодіжних команд міста. Шосте місце посіла команда "ДЮСШ-2" (К. Неізвесна, О. Сідень), на п'ятому місці - юніорки Т. Лазаренко та М. Шеляг, четверте - команда "15" (Т. Кирієнко та А. Колотило), бронзу здобула "ДЮСШ" (М. Донченко, А. Фесюн), срібло забрала "Юність" (М. Бережная, Д. Рудік), а чемпіонами стала "НАТІ" (А. Жоголка, Є. Окуловська).
Змагання пройшли на високому рівні, хоча трішки втратили у своїй видовищності через грунтове покриття. У Ніжині до сих пір немає жодної площадки для пляжного волейболу.
Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами та медалями міського центру "Спорт для всіх".
Учасників привітали з Днем захисту дітей. Від партії "Молоді регіони" всі отримали прохолодні напої.

В Кременчуці відбулися Відкриті Всеукраїнські змагання по BellydanceКубку Полтавської області "Сяйво Сходу-2012", які були організовані Українською Асоціацією виконавців східного танцю (УАВСТ).
Танцювальний колектив "ПОЗИТИВ" у складі Галини Арвахі, Тетяни Грішиної, Рози-Марії Арвахі, Наталії Купцової та Тетяни Тимошенко зайняв 1 місце в категорії групи дорослих в програмі Трайбл з танцем "Джанатан", перше місце в категорії групи дорослих в програмі циганський танець і перше місце в категорії групи дорослих в програмі RagsSharki з танцем "Квітка лотос". Учениці студії гармонійного розвитку дівчаток "Позитивчик" Яна Штанько, Ольга Оліфер, Вікторія Івашко, Ольга Бічук, Марина Нікітко, Марія Беззуб зайняли друге місце в категорії групи "Діти дебют" у вільній програмі з танцем "Аені" та команда у складі Марії Тараненко, Олени Ющенко та Анни Крутась зайняли четверте місце в категорії групи "Діти дебют" у вільній програмі з танцем "Ягозалі".

З 31 травня по 2 червня в місті Пінськ (Білорусія) відбувся перший міжнародний турнір з боксу. Учасниками турніру були вихованці Ніжинського спортивного клубу «Легіонер» під керівництвом тренера Сергія Кіркіна. Легіонерівці мужньо витримали поєдинки та дійшли до фінальних боїв.
Максим Зеленський, вагова категорія 38,5 кг, 2000 р. н., у напруженому фінальному бої виборов друге місце.
Нельсон Мнацаканян, вагова категорія 35 кг, 2000 р. н., змагався у фіналі та з відривом у три очки здобув друге місце.
Микита Креул, вагова категорія 36 кг, 2002 р. н., найменший легіонерівець, що брав участь у турнірі, зайняв перше місце. Всі учасники поєдинку були нагороджені медалями та грамотами, а Микита Креул отримав ще й пам’ятний приз.
Колишній вихованець клубу «Легіонер» Сергій Онищенко брав участь у суддівстві, його роботою задоволені.
Легіонерівці повернулися додому переповнені приємними враженнями та емоціями.

Відкриття чемпіонату Європи з футболу було відзначено у нашому місті масовим легкоатлетичним пробігом. На старт вийшли "и стар, и млад". Серед учасників Володимир Гільчук, за плечами якого з півсотні марафонів, і діти, які вперше взяли участь у таких змаганнях. Перед початком пробігу до учасників зі вступним словом звернулися депутати Ніжинської міської ради, представники Партії регіонів Геннадій Ющенко, Надія Шейко та Микола Ступак.
Після пробігу всі учасники отримали солодощі від депутатів. Діти та дорослі побажали збірній Україні хорошої гри на чемпіонаті Європи.
Змагання пройшли з піднесеним настроєм, кожен учасник був задоволений своїм виступом, адже головний олімпійський принцип - не перемога, а участь.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1496 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©