Неділя, 28-Квітня-2024, 14:28| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2024 » Січень » 19 » Cтартував Всеукраїнський спортивно-інтерактивний проєкт OlympicLab для дітей, які вже майже два роки щоденно займаються волонтерством.
08:33
Cтартував Всеукраїнський спортивно-інтерактивний проєкт OlympicLab для дітей, які вже майже два роки щоденно займаються волонтерством.
Рік олімпійських заходів Відділення НОК України в Чернігівській області стартував Всеукраїнським спортивно-інтерактивним проєктом OlympicLab для дітей, які вже майже два роки щоденно займаються волонтерством. Антоновицькі павучки - це неймовірні діти віком від семи до сімнадцяти років, які щоденно плетуть сітки, роблять окопні свічки, а також мед з горіхами, різноманітні травʼяні та фруктово-ягідні чаї для військових, які боронять незалежність України. OlympicLab охопив зразу три теми: волонтерство. На цю тему більше розповідали діти, про самоорганізацію навколо дорослих, про сотні квадратних метрів сплетених дитячими руками сіток, тисячі зроблених опорних свічок, про цукерочка, які українські військові відправляють для дітей з лінії фронту з вдячністю. Ніна Лемеш, чемпіонка Європи, срібна і бронзова призерка чемпіонатів світу, учасниця Олімпійських ігор познайомила дітей з біатлоном та розповіла, хто такі професійні спортсмени. Діти з великою цікавістю розглядали медалі з чемпіонатів світу та Європи, приміряли їх та задумували бажання. Ірина Березинець, керівниця «Центру бізнесу», громадська діячка, волонтерка та майстер спорту з веслування розповіла дітям про основи ведення бізнесу, волонтерську діяльність своєї громадської організації Сяйво Сіверщини та провела з дітьми цікаву вікторину. Кожна дитина отримала гарні подарунки: футболки від олімпійського осередку, від Ірини Березинець та українсько-французького фонду « РУТА» - рюкзаки і набори цукерок, дівчатка отримали теплі вʼязані шапочки від французьких друзів. Дякуємо @прекрасній сімʼї @fedelesh7791 Катерини та Михайла Феделеш, які заради наближення перемоги України обʼєднали усю громаду від наймолодших до найстарших. Дякуємо Юрію Миколайовичу Могилату, старості Шибиринівського старостинського округу за постійну підтримку і допомогу в організації процесу. Дякуємо Ніні Ворох, голові Михайло - Коцюбинської громади за підтримку і допомогу ЗСУ!!!


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 50 | Додав: yulia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Січень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©