П`ятниця, 19-Квітня-2024, 03:17| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2021 » Березень » 24 » Чемпіонат України серед юніорів та Всеукраїнський відкритий турнір із важкої атлетики стартував у Чернігові
11:34
Чемпіонат України серед юніорів та Всеукраїнський відкритий турнір із важкої атлетики стартував у Чернігові
23 березня на базі державного підприємства «Олімпійський навчально-спортивний центр «Чернігів» розпочався чемпіонат України серед юніорів до 20 років та Всеукраїнський відкритий турнір на призи Олімпійської чемпіонки Наталії СКАКУН із важкої атлетики.

Привітати спортсменів з початком змагань завітали почесні гості нашого Відділення: перший заступник голови Відділення НОК України в Чернігівській області, учасниця трьох зимових Олімпійських ігор, заслужена майстер спорту України з біатлону Ніна ЛЕМЕШ та заступник голови Відділення НОК України в Чернігівській області, учасник п’яти зимових Олімпійських ігор, призер чемпіонату світу та чемпіон Європи, заслужений майстер спорту України з біатлону Андрій ДЕРИЗЕМЛЯ.

Участь в урочистому відкритті також взяли: прославлена важкоатлетка, Олімпійська чемпіонка, чемпіонка світу, Європи та України з важкої атлетики, заслужена майстер спорту України Наталія СКАКУН, Олімпійський чемпіон з боротьби вільної, заслужений майстер спорту України, президент Асоціації спортивної боротьби України Ельбрус ТЕДЕЄВ, Генеральний секретар Федерації важкої атлетики України Борис ЛОБКО та провідний тренер національної збірної команди України з важкої атлетики Віктор СЛОБОДЯНЮК.

Почесні гості висловили щирі побажання кожному спортсмену продемонструвати свою майстерність і здобути бажану перемогу та дали старт змаганням.

Для участі у змаганнях до Чернігова прибуло близько 250 спортсменів із 22 областей України.

-В нинішній олімпійський рік я бажаю всім спортсменам показати на змаганнях достойні результати, які ви запланували, аби вони стали черговою сходинкою до ваших майбутніх олімпійських п'єдесталів, - зазначила у своєму виступі Ніна Петрівна та побажала учасникам отримати справжню насолоду від спортивної боротьби.

Наталія СКАКУН, вітаючи важкоатлетів із відкриттям турніру, наголосила, що цей захід набуває все більшої популярності серед молоді, що свідчить про підвищення інтересу Українців до цього виду спорту. Чемпіонка акцентувала увагу на тому, що в усі часи саме здорові, сильні духом люди складали велику частку нашого суспільства, адже спорт не тільки зміцнює здоров'я, а й загартовує характер та волю.

Андрій ДЕРИЗЕМЛЯ привітав учасників змагань з відкриттям заходу та побажав спортсменам показати свої найкращі результати.

Змагання проходитимуть у м. Чернігові з 23 по 27 березня за адресою: вул. Шевченка, 61 (стадіон імені Ю.Гагаріна, зал важкої атлетики).








QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Всеукраїнські заходи | Переглядів: 383 | Додав: yulia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Березень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©