П`ятниця, 19-Квітня-2024, 01:48| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2011 » Березень » 21 » Чемпіонат Ріпкинського району з волейболу серед жінок
16:10
Чемпіонат Ріпкинського району з волейболу серед жінок
Стало доброю традицією на початку березня проводити чемпіонат Ріпкинського району з волейболу серед жіночих команд. Не став винятком і нинішній рік. Мабуть, березень вибраний тому, що асоціюється зі святом весни і святом жіноцтва – 8 Березня.
В цьогорічних змаганнях, які відбулися у спортивному залі ріпкинської гімназії, взяли участь 6 команд з селищ Ріпки, Любеч та сіл Новоукраїнське, Великий Зліїв та Вербичі.
За підсумками виступів у попередні роки команди були розділені на дві підгрупи і змагалися за коловою системою.
Першими на волейбольний майданчик вийшли команди з Вербичів та Великого Злієва. З рахунком 2:0 перемогу здобули минулорічні срібні призерки цих змагань вербицькі волейболістки. В наступній зустрічі змагались команди ріпкинської гімназії та Центральної районної лікарні. Перемогу з рахунком 2:0 здобули господарки майданчика, минулорічні бронзові призерки. Далі зустрілись команди з селища Любеч та села Великий Зліїв. Рахунок – 2:0 на користь любечанок. Зустріч між гравцями з Новоукраїнського та ЦРЛ закінчилась з рахунком 2:0 на користь минулорічних чемпіонок – команди з Новоукраїнського.
Наступні суперники, а це команди з Любеча та Вербичів, до очної зустрічі мали у своєму активі по одній перемозі. І перемога кожної з них давала право поборотися з переможцем другої групи за чемпіонське звання. На жаль, захоплюючої дуелі не відбулось, рахунок 2:0 на користь любечанок. Така ж ситуація була і у наступних суперників, команд з Новоукраїнського та ріпкинської гімназії. У кожної з них у активі була одна перемога і велике бажання позмагатися з любечанками за перше місце. Ця гра стала окрасою змагань, коли протягом години при шаленій підтримці уболівальників кожна з команд почергово вела у рахунку. Перша партія закінчилася з рахунком 25:22 на користь гімназисток. Другу партію у дуже напруженій боротьбі з рахунком 28:26 виграли волейболістки з Новоукраїнського. Все вирішувалось у третій партії, яку з рахунком 15:11 виграли спортсменки з Новоукраїнського.
Таким чином, в матчі за п`яте місце зустрілися команди ЦРЛ та Великого Злієва – 2:0. В поєдинку за третє місце зустрілися команди ріпкинської гімназії та Вербичів – 2:0.
За перше місце боролись волейболістки з Любеча та Новоукраїнського. Мабуть, у останніх багато сил забрала зустріч з ріпкинською гімназією, тому в першій партії їм не вдалось нав’язати справжньої боротьби.
Тільки в другій партії гра проходила з перемінним успіхом, але, мабуть, краща зіграність у любечанок дала їм бажаний результат і перемогу з рахунком 2:0, а з нею і чемпіонське звання 2011 року.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1309 | Додав: ArtemShirokiy | Теги: Волейбол | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©