Вівторок, 23-Квітня-2024, 19:44| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2011 » Листопад » 17 » Акція "На шляху до Лондона"
13:05
Акція "На шляху до Лондона"
15 листопада в Українському домі у Києві Національний олімпійський комітет України дав старт новій унікальній акції.
Під назвою «На шляху до Лондона» вона об’єднала одразу три проекти: «Олімпійська книга», «Олімпійський куточок» та фотовиставку з історії українського Олімпізму. До кінця року понад 20 тисяч шкіл нашої країни отримають від Національного олімпійського комітету комплекти олімпійської літератури, а близько 650 найспортивніших шкіл країни – набори спортивного інвентарю. Таким чином, олімпійська продукція дійде до кожного класу у найвіддаленіших куточках України.
Почесними гостями церемонії стали Олімпійський чемпіон, президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка, перший заступник Міністра освіти і науки, молоді та спорту України Євген Суліма, голова Державної служби молоді та спорту Равіль Сафіуллін, голова Комітету Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики спорту та туризму Павло Костенко, президент Олімпійської Академії України Марія Булатова, Надзвичайний і Повноважний посол Великої Британії в Україні Роберт Лі Тернер і ціла плеяда уславлених олімпійців: Яна Клочкова, Валерій Борзов, Лілія Подкопаєва, Ельбрус Тедеєв, Вадим Гутцайт, В’ячеслав Олійник, Валерій Гончаров, Ніна Уманець, Олександр Крикун, Анна Сорокіна та багато інших олімпійських чемпіонів та призерів.
Від Чернігівського обласного осередку представниками були Відповідальний секретар осередку Лазаренко Микола Григорович, стипендіат НОК України Ніна Лемеш та Заслужений журналіст України, спортивний оглядач обласної телерадіокомпанії «Сівер-центр» Гайдук Сергій Микитович.
Головне завдання Акції - створення передумов для запровадження системи олімпійської освіти у освітньо-виховному процесі навчальних закладів всіх форм власності та підпорядкування, забезпечити загально-освітні школи олімпійською літературою, розробленою і виданою НОК України у тісній співпраці з Олімпійською академією України, науковцями та фахівцями сфери фізичної культури і спорту. Кожний школа зі свого боку зобов’язується створити «Олімпійський куточок» - місце, де буде розташована олімпійська література, і кожний школяр матиме доступ для ознайомлення та навчання. В школах пройдуть урочисті зібрання, конференції, бесіди,зустрічі та інші заходи, спрямовані на розвиток та популяризацію олімпійського руху.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Всеукраїнські заходи | Переглядів: 1323 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©