Понеділок, 29-Квітня-2024, 01:21| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2014 » Червень » 23 » 21 червня на Чернігівщині стартував Всеукраїнський Олімпійський день!
15:28
21 червня на Чернігівщині стартував Всеукраїнський Олімпійський день!
Чернігівським обласним осередком НОК України за підтримки Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації на стадіоні ім. Ю. Гагаріна, був організований та проведений Всеукраїнський Олімпійський день, присвячений 120-річчю від дня створення міжнародного олімпійського комітету.
Урочистий парад відкриття очолили найіменитіші олімпійці області: майстер спорту України міжнародного класу з лижних гонок та біатлону; срібний призер ХІ зимових Паралімпійських ігор (Сочі, 2014 ) Ігор Рептюх, заслужений майстер спорту України з важкої атлетики, призерка Олімпійських ігор Наталія Давидова, заслужений майстер спорту України з біатлону, учасниця трьох Олімпійських ігор Оксана Хвостенко, майстер спорту міжнародного класу з біатлону, учасник чотирьох зимових Олімпійських ігор Вячеслав Деркач.
З вітальним словом до учасників змагань звернувся заступник голови – керівник апарату Чернігівської ОДА Сергій Журман. Відповідальний секретар обласного осередку НОК України Ніна Лемеш зачитала звернення Президента НОК України, Героя України Сергія Бубки з нагоди Олімпійського дня. Право підняти прапор Національного Олімпійського комітету було надано олімпійцям області.
Програма Олімпійського дня включала символічний традиційний легкоатлетичний пробіг, в тому числі заїзд на колясках представників регіонального центру «Інваспорт», біатлоністів та лижників на лижеролерах та велосипедистів, показові виступи з різних видів спорту вихованців спортивних шкіл, вікторина «Знавець олімпійського спорту» та автограф сесія з уславленими олімпійцями. В символічному олімпійському забігу взяли участь близько п’ятисот юних вихованців спортивних шкіл міста, до них приєдналися тренери, представники фізкультурно-спортивних товариств, батьки, вболівальники та учасники 21 команди обласної Спартакіади державних службовців. Після завершення показових виступів діти - учасники Олімпійського дня отримали сертифікати учасника за підписом Президента Міжнародного олімпійського комітету Томаса Баха, значки, солодощі,морозиво та мінеральну воду.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1277 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©