П`ятниця, 26-Квітня-2024, 16:51| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Спортивні заклади Чернігівської області

Категорії розділу
Спортивні підрозділи
Федерації з видів спорту
Спортивні товариства
ДЮСШ області
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2011 » Лютий » 1 » ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСНА ФЕДЕРАЦІЯ ВОЛЕЙБОЛУ (ЧОФВ)
13:39
ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСНА ФЕДЕРАЦІЯ ВОЛЕЙБОЛУ (ЧОФВ)
ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСНА ФЕДЕРАЦІЯ ВОЛЕЙБОЛУ (ЧОФВ)
Федерацію перереєстрована 04 березня 2010 року.

МЕТА, ЦІЛІ ТА ЗАВДАННЯ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ФЕДЕРАЦІЇ ВОЛЕЙБОЛУ
Головна мета діяльності Чернігівської обласної федерації волейболу (далі ЧОФВ) - забезпечення та сприяння зростанню рівня і масовості волейболу в Україні та Чернігівській області на основі консолідації і координації зусиль громадян і організацій, зацікавлених у його розвитку.

1.1.1. Цілі ЧОФВ:
1.1.2. Вирішення питань, що стосуються волейболу у Чернігівській області на засадах демократичного управління. Організація взаємодії і співробітництва громадян і організацій, зацікавлених у розвитку волейболу в Чернігівській області, взаєморозуміння та Чесної гри, без дискримінації за політичними міркуваннями, ознаками статі, віросповідання та расової і національної належності;
1.1.3. Упровадження єдиної політики розвитку волейболу, дотримання єдиних принципів дисциплінарної практики щодо всіх членів ЧОФВ;
1.1.4. Удосконалення системи підготовки волейболістів і методології гри у волейбол;
1.1.5. Проведення курсів, семінарів, конференцій та інших науково-методичних та практичних заходів з питань розвитку волейболу;
1.1.6. Захист членів ЧОФВ, поважання їх інтересів та врегулювання спорів між ними;
1.1.7. Розвиток системи пропаганди і популяризації волейболу, розповсюдження інформації про діяльність ЧОФВ та ФВУ;
1.1.8. Підтримання контактів та співробітництво з ФВУ.
1.2. Для досягнення вище зазначених мети і цілей ЧОФВ ставить перед собою наступні завдання:
1.2.1. Постійне удосконалення гри у волейбол та сприяння її поширенню в Чернігівській області та з урахуванням її об’єднуючих, освітніх, культурних та гуманітарних цінностей, особливо через молодіжні, дитячо-юнацькі програми та програми розвитку. Брати участь у розробці та втіленні програм розвитку волейболу в Чернігівській області, удосконаленні принципів та основних критеріїв формування збірних команд області і планів підготовки до змагань.
1.2.2. Забезпечувати організацію змагань і турнірів та проводити волейбольні чемпіонати та першості, кубкові змагання в Чернігівській області.
1.2.3. Сприяти становленню і розвитку співробітництва, плідної взаємодії, взаєморозуміння між членами Федерації, їх ефективній діяльності з виконання статутних завдань.
1.2.4. Погоджувати різноманітні підходи членів ЧОФВ до завдань, що відносяться до сфери діяльності ЧОФВ, по можливості запобігати виникненню конфліктів і суперечок між членами Федерації та забезпечувати впровадження єдиної спільної політики розвитку волейболу.
1.2.5. Забезпечувати дотримання всіма членами Федерації установчих та регламентуючих документів Федерації, правил гри (а у випадках, коли підлягають до застосування документи ФВУ – цих документів) при проведенні волейбольних матчів у будь-якій формі; для цього контролювати проведення останніх за участю членів Федерації.
1.2.6. Запобігати усім методам або практичним діям, що можуть поставити під загрозу чесне проведення змагань або спричинити зловживання у волейболі.
1.2.7. Захищати інтереси членів ЧОФВ у відносинах з державними органами, посадовими особами, громадськими організаціями, всіма третіми особами.
1.2.8. Надавати правову і соціальну допомогу членам ЧОФВ (представникам колективних членів) – гравцям, громадянам, тренерам та іншим фахівцям волейболу, проявляти турботу про ветеранів волейболу.
1.2.9. Сприяти підготовці гравців національного та міжнародного рівня, забезпеченню успішних виступів збірних та клубних команд області в чемпіонатах, першостях та кубкових змаганнях України.
1.2.10. При отриманні відповідних повноважень організовувати міжнародні турніри на території Чернігівської області, рекомендувати клубні команди, що представляють колективних членів ЧОФВ до участі в національних і міжнародних змаганнях.
1.2.11. Сприяти поширенню інформації про волейбол в області та обміну досвідом в цій сфері, організації конференцій, семінарів для тренерів, арбітрів, інших фахівців футболу.
1.2.12. Забезпечити здійснення Єдиної дисциплінарної практики щодо всіх членів ЧОФВ (або представників колективних членів).
1.2.13. Представляти гравців, тренерів та інших фахівців волейболу до нагород, заохочень та присвоєння почесних звань.

В рамках своєї діяльності Чернігівська обласна федерація волейболу провела значну роботу щодо своїх основних завдань. Була проведена велика кількість турнірів з волейболу пляжного волейболу та паркового волейболу, таких як Чемпіонат Чернігівської області з волейболу, відкритий турнір з паркового волейболу, відкритий міжнародний турнір з волейболу серед чоловічих команд-ветеранів, присвяченого Дню захисника Вітчизни, міжнародний турніру з волейболу серед юнаків, присвяченого Героям Чорнобиля, відритий турнір з волейболу серед команд силових структур Чернігівського гарнізону, присвяченого Дню Конституції, відкритий турнір з волейболу пляжного та інші.
З 2010 року виходить інформаційний довідник «Волейбол Чернігівщини», в якому висвітлюються всі події, пов`язані з волейболом в нашому регіоні та України.


Адреса федерації:

14000, м. Чернігів, вул. Полуботка, 53 каб 30 тел/факс (0462) 651-748
e-mail: cnsportforall@ukr.net

Президент федерації:
Дейкун Микола Петрович

Віце-президент:
Ліфар Ігор Юрійович
(0462) 698-212

Виконавчий комітет:
М.Г. Лазаренко, О.М. Стецько, М.П. Дейкун, О.М. Носко, Репін Ю., В.М. Магеррамов, В.Й. Сидоренко, А.В. Філоненко, Д.О. Пиріжок, В.П. Тищенко, І.Ю. Ліфар, І.М. Ващенко
Ревізійна комісія: О. В. Осадчий, В.П. Жула, О.Д. Пиріжок

Комітети федерації:
а) технічний (методичний) комітет – О.М. Носко, М.П. Благодатний, В.В. Гаркуша
б) комітет по проведенню змагань – В.Й. Сидоренко, О. В. Осадчий, В.В. Чигиринський
в) комітет арбітрів – В.Й. Сидоренко, О.В. Осадчий, І.М. Ващенко
г) комітет юнацького волейболу – Д.М. Богдан, В.П. Федоренко
д) комітет жіночого волейболу – І.М. Ващенко, О.А. Філоненко, А.В. Філоненко, С.К. Степаненко
е) комітет ветеранів волейболу – С.К. Степаненко, М.С. Ліонов
ж) комітет по зв'язкам із засобами масової інформації – І.Ю. Ліфар, К.В. Купка, А.В. Філоненко
з) тренерська рада – В.П. Жула, І.М. Ващенко
і) комітет з розвитку волейболу в районах області – В.П. Тищенко, І.В. Аліпов, Калініченко
ї) комітет з розвитку пляжного волейболу - Д. М. Богдан, А.А.Філоненко,
О.А Філоненко, Дейнеко С., І.М. Грищенко

Суддівська колегія Чернігівської області

Етапи становлення
Бере початок з 1962 року. Це був період пожвавлення роботи серед колективів фізкультури і приїздом молодих спеціалістів з волейболу, після навчання В.Й. Сидоренко, М.І. Шурхала, І.В. Ткаченко. У цей період була організована міська колегія суддів, яку очолив В.Й. Сидоренко.
Колегія провела ряд заходів по пропаганді волейболу в м. Чернігові та області. Поступово влаштовувались змагання з містами Гомель, Брянськ, Вільник та інші, деякі згодом стали традиційними.
• 1967 році звання судді республіканської категорії присвоєно В.Й. Сидоренку
• 1971 році М.І. Шурхалу, М.Н. Кліменку
• 1986 році В.А. Ярешко м. Ніжин, Ю.П. Комендатенко
• 1989 році Г.Ю. Перепелиці
З 1997 року розпочалась робота по проведенню Чемпіонату області, колегія суддів стала ретельно підбирати та готувати кадри . При спортивно – волейбольному клубі були підготовлені такі судді: М. Голомоздін– І категорія, А. Кривуляко– І категорія, Д. Піскунов– І категорія, А. Філоненко– і категорія, Ю. Мацкайлов– І категорія.
У 2010 році суддям І.М. Ващенко, та О.В. Осадчому були присвоєні суддівські звання - Судді національної категорії. Суддя О.В. Осадчий став кандидатом в судді міжнародної категорії.
На базі Чернігівського національного педагогічного університету імені. Т.Г. Шевченка стали проводитись семінари суддів та тренерів України.
В постанові Федерації волейболу України за 2010 рік відмічається Чернігівська колегія суддів, голова (В.Й. Сидоренко) як краща в Україні.
Суддівська колегія працює над підвищенням свого професійного рівня. Щотижня проводяться семінари – навчання суддівських кадрів. Колегія суддів розуміє, що високий рівень роботи потрібно підтримувати, щоб триматися на високому рівні.
Категорія: Федерації з видів спорту | Переглядів: 5936 | Додав: Майшев | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©