П`ятниця, 19-Квітня-2024, 02:49| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2021 » Липень » 1 » Звернення президента МОК Томаса Баха до Олімпійської спільноти
11:11
Звернення президента МОК Томаса Баха до Олімпійської спільноти
Дорогі друзі! До церемонії відкриття Олімпійських ігор Токіо-2020, яка відбудеться 23 липня, залишилося менше місяця, і ми знаходимося в стадії проведення безпечних і надійних Ігор.
Ось чому я хотів би скористатися цією можливістю, щоб висловити щиру подяку за виняткову стійкість і співробітництво, проявлені усіма вами при організації цих безпрецедентно відкладених Олімпійських ігор.

Тепер ми вийшли на ігрове поле, змагання ось-ось розпочнуться, і, як і спортсмени, яким ми служимо, нам потрібно зосередити наші зусилля і енергію на досягненні найкращих результатів. Для цього зараз, як ніколи раніше, ми повинні працювати разом, як одна команда. Кожен з вас має вирішальне значення для успіху Олімпійських ігор в Токіо-2020. Ця подія не буде схожа ні на одну з тих, що відбувалась раніше. Тому ми розраховуємо на вашу співпрацю і гнучкість, щоб забезпечити її успіх.

Демонструючи нашу рішучу прихильність забезпеченню безпеки і захисту Олімпійських ігор в Токіо 2020 року, ми всі повинні дотримуватися правил, викладених в останній версії Посібника. Ці Посібники були розроблені на основі наукових даних і враховують складність організації таких заходів, як Олімпійські ігри.

Навряд чи мені потрібно нагадувати вам, що всі ми представляємо Олімпійський рух, і всі погляди будуть прикуті до нас, уважно вивчаючи кожну нашу дію. Ось чому я настійно закликаю вас приєднатися до мене, щоб повністю ознайомитись із третім виданням Посібника, де докладно пояснюються всі ваші обов'язки та всі заходи, які будуть вжиті для забезпечення безпечних Олімпійських ігор Токіо-2020 для всіх.

Крім всіх цих суворих заходів протидії COVID-19, ми вже зараз запевняємо, що 84 відсотки членів делегацій НОК будуть вакциновані. Команда МОК - члени і співробітники МОК - прибудуть до Японії, причому майже 100 відсотків з них вакциновані або мають імунітет. За нашими даними, вакцинацію пройдуть від 70 до 80 відсотків представників ЗМІ. Це, разом із суворим режимом тестування і всіма іншими заходами, ясно демонструє нашу глибоку повагу до японських господарів і всіх учасників Олімпійських ігор. Це демонструє сильну солідарність в нашому олімпійському суспільстві.

Навіть якщо ці цифри вже перевершують наші первинні очікування, тим не менш, я звертаюсь до ваших олімпійських амбіцій та відданості Іграм, щоб і надалі докладати всіх зусиль та зробити ці цифри ще вищими і тримати нас в курсі вашого прогресу.

Розраховуючи на вас в цьому спільному прагненні, працюючи разом, ці Ігри стануть світлом в кінці тунелю, в якому ми опинилися, і нагадуванням світу про те, що ми все ж сильніші разом.

З нетерпінням чекаю зустрічі з вами в Токіо.

З повагою

Томас БАХ


За інформацією: http://noc-ukr.org/news/21544/


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Анонси подій | Переглядів: 289 | Додав: yulia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Липень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©