Четвер, 25-Квітня-2024, 11:42| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Липень » 1 » Змагання у Щорському районі
11:17
Змагання у Щорському районі
20 червня в с. Рогізки Щорського району Чернігівської області на території школи відбулася Спартакіада серед сільських команд, присвячена пам’яті Павла Федосієнка, загиблого в Афганістані. Змагання розпочалися з підняття державного прапора. Перед учасниками з промовою виступила виконуюча обов’язки голови села Т.Г. Семенок.
Щоб вшанувати пам’ять загиблого земляка, свого часу у селі започаткували проведення Спартакіади. Недарма кажуть, що пам’ять про людину жива доти, доки про неї пам’ятають. На змагання прибули команди сіл Кучинівка, Петрівка, Тур’я, Тихоновичі. Змагальна програма складалася зі стрільби з пневматичної гвинтівки, підтягування на поперечині, метання гранати, міні-футболу та паркового волейболу. Боротьба між командами була напруженою, гострою. Всім хотілося перемогти. Та, як кажуть, перемогу здобули найкращі. Так, в змаганнях з підтягування на поперечині Володимир Василенко з Кучинівки посів перше місце (29 разів). На другому місці – представник с.Тур’я Едуард Толпа, третє місце – у Романа Приходька з Рогізок. У метанні гранати перше та друге місця посіли представники команди с.Рогізки – Роман Насінник та Сергій Федосієнко, третє - Іван Бердник (Тихоновичі). У змаганнях зі стрільби з пневматичної гвинтівки перше місце серед чоловічих команд – у Сергія Колотуши з Тихонович, друге – у Володимира Телімана з Петрівки, на третьому – представник команди с.Тур’я Ярослав Попко. Серед жінок Оксана Савченко з Тихонович не залишила нікому шансів. На другому місці – представниця с.Рогізки Ольга Товста, на третьому – Тетяна Мося з Петрівки. Не менш напружена боротьба точилася на волейбольному майданчику та футбольному полі. Господарі – команда Рогізок – стали переможцями з міні-футболу, набравши 8 очок з 12 можливих. Друге місце у команди с.Тур’я, яка з рахунком 1 : 2 програла суперникам з с.Петрівка, а з командою с.Рогізки зіграла внічию. Не третьому – команда с.Кучинівка. А ось у змаганнях з паркового волейболу рогізківці опинилися на останньому – 5 місці. Натомість тур’янці не програли жодної зустрічі й здобули І-е місце. На другому – команда с.Кучинівка, яка у фінальній зустрічі поступилася конкурентам з с.Тур’я з рахунком 1 : 2. Третій результат у команди з с.Петрівка. У загальному підсумку місця розподілились наступним чином: І – у господарів змагань, команди с.Рогізки – 124 очки, ІІ-е – команда с.Тур’я – 122 очки, ІІІ – у команди с.Тихоновичі, яка набрала 120 очок.
До речі, дякуючи організаційним здібностям Сергія Колотуші, підтримці односельців, керівника сільгосппідприємства Анатолія Ігнатенка та голови села Анатолія Бондаренка, команда с.Тихоновичі вперше за останні роки взяла участь у виїзних змаганнях і посіла призове місце. Видно, що односельці вболівають за своїх спортсменів і там ще є хороші атлети, які можуть продемонструвати високі результати. Сподіваюся, що спортивні ентузіасти села не зупиняться на досягнутому і будуть надалі підтримувати спортивний рух. Хочеться подякувати за фінансову допомогу в проведенні змагань приватному підприємцю О.С.Дугелю та виконкому Рогізківської сільради. Завдяки їм учасники змагань отримали медалі, кубок, кращих нагороджено грамотами.
Спартакіада в Тихоновичах

У с. Тихоновичі Щорського району Чернігівської області вперше відбулася спартакіада серед сільських команд, присвячена пам’яті П.Коваля, загиблого в Афганістані.
Програма заходу складалася зі стрільби з пневматичної гвинтівки, підтягування на поперечині, метання гранати, міні-футболу та паркового волейболу. Участь у спартакіаді взяли команди сіл Тихоновичі, Петрівка, Н.Боровичі, Тур’я, Рогізки та Кучинівка.
У змаганнях зі стрільби серед жінок перше місце посіла Оксана Савченко (с.Тихоновичі), друге – Марія Швець (с.Тур’я), третє – Ольга Товста (с.Рогізки). Серед чоловіків перше місце у Володимира Телімана (с.Петрівка), друге – у Леоніда Шумського (с.Тур’я), третє – у Володимира Акуленка (с.Кучинівка). У змаганнях з підтягування І місце у Романа Приходька (с.Рогізки), ІІ – у Леоніда Роговенка (с.Тихоновичі), ІІІ – у Сергія Мартиненка (с.Тур’я). У метанні гранати кращий результат (52 м) показав Сергій Федосієнко (с.Рогізки), другий (50 м) – Іван Бердник (с.Тихоновичі), третій – представник с.Петрівка Станіслав Самусь (46 м). У змаганнях з міні-футболу команда села Рогізки посіла І місце, друге – у представників с.Тур’я, третє – с.Кучинівка. На волейбольному майданчику не знайшлося рівних команді с.Петрівка, другий результат у кучинівців, а третій – у новоборовлян.
У підсумку за результатами змагань перше місце з загальною сумою очок 124 – у команди с.Рогізки. Друге (118 очок) у команди с.Петрівка, третє (110 очок) – у с.Тур’я.
Команда-переможниця нагороджена перехідним кубком. Команди, які посіли призові місця, нагороджені грамотами та медалями. Змагання відбулися завдяки фінансовій підтримці керівника СВК «Райдуга» А.П.Ігнатенка.
Від імені спортсменів голова райради ФСТ «Колос» Г.М. Салата висловив подяку директору Тихоновицької школи Г.І. Бебех, вчителю фізкультури С.О. Колотуші, голові Тихоновицької сільради А.М. Бондаренку – за гостинний прийом та хорошу підготовку місць змагань. Також подякував виконуючим обов’язки сільських голів Кучинівки та Рогізок - О.М. Недвизі та Т.Г. Семенок, сільським головам Петрівки, Тур’ї і Нових Борович - М.Ф. Деркач, Т.М.Мартиненко та А.О. Сірому, які посприяли командам своїх сіл взяти участь у спартакіаді.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1241 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©