Четвер, 25-Квітня-2024, 08:44| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Липень » 16 » «Зачарована Десна» стартувала!
11:21
«Зачарована Десна» стартувала!
З 4 по 9 липня в Чернігові в ресторанно-розважальному комплексі «Градецький» проходили змагання VIII Міжнародного шахового фестивалю «Зачарована Десна 2016».

Уже ввосьме в місті Чернігові проходить цей захоплюючий турнір, який мабуть став візиткою міста на Десні. У цьому році в змаганнях взяли участь близько 200 шахістів. Приїхали спортсмени з Білорусі, Ізраїлю, і ще команди з 12 областей України.

- З кожним роком все більше і більше людей приїжджає в наш древнє місто. Вони не тільки беруть участь у змаганнях, а й знайомляться з історією міста. Для них ми підготували різноманітну культурну програму в яку входить і традиційна прогулянка на катері «Казбек» по Десні. У програмі фестивалю - два турніри. Один для дітей 2004 року народження і молодше, а другий для дорослих, - каже Юрій Куценко, головний суддя змагань.

Серед учасників - три Майстри спорту. З відомих молодих шахістів в турнірі грають: Максим Царук, чемпіон Білорусі до 12 років, Семен Мітусов - чемпіон України до 12 років, для якого ці змагання є етапом підготовки до чемпіонату світу.

- Дуже приємно, що такий масштабний турнір проходить в Чернігові. На мій погляд, у нього хороша перспектива. У місті є колектив однодумців, які його підтримують. На порожньому місці нічого не буде рости. У нас потужна команда тренерів, є люди, які небайдужі до шахів, в місті працює не одне відділення шахів і шашок в дитячих спортивних школах. Упевнений, що з сьогоднішніх юних учасників виростуть справжні майстри, які будуть прославляти наше місто на міжнародних аренах, - сказав Андрій Дериземля, начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради, заступник голови відділення Національного олімпійського комітету України в Чернігівській області.

Змагання проходили в дев'ять турів. Контроль часу - 1 година 20 хвилин кожному з гравців. Переможці отримали грошові призи, кубки та грамоти.

В опен-турнірі "А" в третій раз поспіль переміг ніжинський кмс Володимир Михальський , а в турнірі "Б" ( 2004 р.н. та молодше) найсильнішим виявився чернігівський першорозрядник Віталій Гришко. В командному заліку перемогла команда м.Коростишів ( Житомирська обл.).


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1147 | Додав: shelkovaya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Липень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©