Субота, 20-Квітня-2024, 07:51| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2018 » Грудень » 22 » Вітання Сергія Бубки з нагоди Дня народження НОК
21:28
Вітання Сергія Бубки з нагоди Дня народження НОК
Дорогі друзі! Щиро вітаю велику українську Олімпійську родину зі знаковою датою для всього нашого спорту – Днем заснування Національного олімпійського комітету!

Саме 28 років тому, 22 грудня 1990 року I Генеральна асамблея засновників ухвалила рішення створити НОК України. Таким чином на міжнародній мапі з’явилася дієва, ефективна та впливова організація, авторитет якої визнають та глибоко поважають в усьому світі.

За ці роки було зроблено чимало. Наші спільні здобутки і перемоги українських атлетів на Олімпійських і Європейських іграх, Юнацьких Олімпійських іграх, Європейських іграх та Європейських юнацьких олімпійських фестивалях принесли мільйонам співвітчизникам відчуття радості і гордості та прославили Україну в світі.

Унікальні проекти НОК, спрямовані на поширення олімпійських цінностей, виховання здорової нації і нового покоління чемпіонів, залучають все більше українців та отримали високе визнання світової спільноти – Національний олімпійський комітет України був визнаний одним із найкращих у світі.

Попри усі труднощі НОК продовжує здійснювати планомірну програму підтримки - під постійною опікою знаходяться українські атлети – і ті, що вже досягли найвищих олімпійських вершин, і зовсім юні, які лише роблять перші кроки на шляху до великої спортивної мети.

НОК України завжди готовий підставити своє надійне плече суб’єктам олімпійського руху – національним олімпійським федераціям, регіональним відділенням, фізкультурно-спортивним товариствам, ефективно взаємодіємо з державними та громадськими організаціями. Не залишаємо без належної уваги талановитих людей, що залюбки беруть участь в наших творчих конкурсах – освітян та науковців, журналістів та фотографів, любителів спорту. Ми постійно відкриті для співпраці з партнерами, спонсорами та високо цінуємо таку підтримку.

Це далеко не повний перелік повсякденних справ, які виконує дружня амбітна команда НОК України, що постійно рухається вперед. Нам є чим пишатись і над чим працювати.

Щиро дякую усім, хто своєю працею та вчинками постійно підтверджує вірність олімпійським ідеалам, а своїми здобутками прославляє Україну по всьому світу.

Ми творимо історію разом. Отож бажаю усім нам впевнено рухатися вперед, вірити у власні сили, розвиватися та вдосконалюватися.

Олімпійського завзяття, спортивної наполегливості та нових перемог!

З повагою,

Президент

Національного олімпійського

комітету України,

Олімпійський чемпіон,

Герой України Сергій БУБКА



QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Анонси подій | Переглядів: 632 | Додав: yulia | Теги: #chernigivnoc #спорт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©