Субота, 20-Квітня-2024, 04:53| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Червень » 23 » Відкритий чемпіонат України з багатоборства тілоохоронців пройшов у Чернігові
13:07
Відкритий чемпіонат України з багатоборства тілоохоронців пройшов у Чернігові
У Чернігові з 11 по 13 червня проходив ХІХ чемпіонат України з багатоборства тілоохоронців.

Організаторами та відповідальними за проведення заходу вступили Міністерство молоді та спорту України, Федерація охоронців України та Департамент сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації. За підтримки Чернігівської міської ради, фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України та відділення Національного олімпійського комітету в Чернігівській області.

У змаганнях брали участь 14 найсильніших команд бодігардів з усієї України. Серед них – працівники Управління поліції охорони з фізичної безпеки м. Києва, Управління державної охорони, Державної пенітенціарної служби України, Національної гвардії України та інші. Це – найкращі представники свого діла, справжні професіонали. Більшість учасників змагань неодноразово брали участь в антитерористичній операції на сході України. Тож відточували свою майстерність у реально складних ситуаціях.

Із початком змагань бодігардів вітали перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Наталія Романова члени оргкомітету та судді чемпіонату, почесні гості.

Учасники змагань, керівництво, суддівський склад, всі присутні на заході вшанували пам'ять героїв, які віддали життя за свободу та незалежність України в зоні проведення АТО.

«Вся Україна сьогодні завітала до нашого славетного міста, аби конкурувати у силі та мужності. Я бажаю кожному отримати перемогу. Ваша хоробрість і професійна майстерність зараз дуже потрібні Україні. На вас рівняється молоде покоління»,– із такими словами звернулася до учасників чемпіонату заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Наталія Романова.

На чемпіонаті, багатоборства складалися з шести видів дисциплін: техніка і тактика супроводження VIP-особи, рукопашний бій, стрілецька майстерність, контраварійне водіння автомобіля, пошук вибухових пристроїв у автомобілі, а також надання першої медичної допомоги VIP-особі та її евакуація.

Як зазначив головний суддя змагань, голова ради Федерації охоронців України генерал-майор Василь Вакуленко, цей захід продемонстрував високий рівень майстерності українських бодігардів. Адже навіть міжнародні чемпіонати проводяться за українською версією. Також змагання покликані зацікавити молодь займатися спортом. На переконання Петра Тимчука, віце-президента Федерації охоронців України, сильна та держава, яка в змозі забезпечити безпеку своїх громадян.

Управління поліції охорони з фізичної безпеки м. Києва представляли дві чоловічі команди, одна з яких у загальному заліку і здобула першість. Друге місце посіла команда Управління державної охорони, третє – Державної пенітенціарної служби України.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1120 | Додав: shelkovaya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©