Субота, 20-Квітня-2024, 10:32| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Квітень » 28 » Відбувся обласний фінал заходу "Олімпійське лелеченя"
15:04
Відбувся обласний фінал заходу "Олімпійське лелеченя"
Всеукраїнський спортивно-масовий захід серед дітей «Олімпійське лелеченя», ініціатором і засновником якого є Національний олімпійський комітет України, прийшов до фінального завершення на Чернігівщині.
26 квітня 2015 року Чернігівський національний педагогічний університет ім. Т.Г.Шевченка радо відкрив свої двері для 14 команд – переможців районних і міських етапів заходу. На святковому відкритті заходу учасників привітали голова обласного осередку НОК України, ректор ЧНПУ ім Т.Г. Шевченка, голова Чернігівського відділення Олімпійської Академії України Микола Носко, директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Оксана Сердюк, начальник Чернігівського обласного відділення (філії) комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Анатолій Скрипченко.
Ігор Рептюх - заслужений майстер спорту України міжнародного класу, срібний призер лижної естафети ХІ зимових Параолімпійських ігор у Сочі 2014 року, чемпіон світу, неодноразовий призер чемпіонатів світу серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату урочисто виніс факел олімпійського вогню, а спортсмени: заслужений майстер спорту України з біатлону; срібна призерка в змішаній естафеті літнього чемпіонату світу, чемпіонка та призерка чемпіонату Європи з біатлону, переможниця та призерка етапів кубку IBU Ірина Варвинець, бронзовий та срібний призер літнього чемпіонату світу, срібний презер чемпіонату Європи, бронзовий призер кубку світу Артем Тищенко, бронзовий призер Всесвітньої універсіади, призер чемпіонату світу серед юнаків та дівчат, призер чемпіонату Європи Юлія Бригінець, бронзовий призер чемпіонату світу серед юнаків, неодноразовий чемпіон України Дмитро Івасенко внесли прапор НОК України.
Змагання проходили одночасно в трьох святково прибраних залах педуніверситету: в актовому залі – учасники змагалися в конкурсі «Презентація команд», в спортивних – в конкурсі «Комбінована естафета» і вікторині «Знавець олімпійського спорту» та грі «Вибивний». Спортивна частина заходу розпочалася, як у справжніх професійних спортсменів, із розминки. В рамках Всеукраїнського проекту «DO like OLYMPIANS», який ініційований Національним олімпійським комітетом України та «The Coca Cola Foundation», близько двухсот пятидесяти учасників: юних олімпійців, учасників та призерів Олімпійських ігор, організаторів, волонтерів та вболівальників одночасно під супровід майстрів спорту України з художньої гімнастики Юлії Степаненко, Марі Мкртчян, Анни Столиці завзято та весело розім’яли свої м’язи.
Сміх, радість і доброзичливість панували цього дня в спортивних залах. У цікавій та по-справжньому спортивній боротьбі перемогу виборола команда Чернігівської ЗОШ № 29, срібні нагороди здобула команда Срібнянського району, а бронзові – команда Варвинського району. Всі учасники заходу були нагороджені сертифікатами учасників змагань, атрибутикою НОК України, солодощами від ПАТ Чернігівська кондитерська фабрика «Стріла», переможці та призери – медалями, кубками і грамотами обласного осередку НОК України, сертифікатами від МакДональдс та квитками на відвідування кінотеатру 7 – D CINEMA. Загалом в заході прийняло участь більше 250 дітей та дорослих, які висловлювали побажання наступного року знову зустрітися на заході «Олімпійське лелеченя».
Організатори та учасники висловлюють слова подяки обласному та міському центрам фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», благодійному фонду «Поліський оберіг», ГО «Громадський актив України», ресторану МакДональдс, кінотеатру 7–D CINEMA за допомогу у проведенні заходу.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1550 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©