Четвер, 25-Квітня-2024, 19:32| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2018 » Грудень » 19 » В Києві обговорили розвиток олімпійського руху в регіонах
11:47
В Києві обговорили розвиток олімпійського руху в регіонах
13 грудня в українській столиці під головуванням президента НОК Сергія Бубки та за участю керівників усіх регіональних відділень Національного олімпійського комітету України відбувся традиційний Всеукраїнський семінар-нарада.

У своєму вітальному слові Сергій Бубка відзначив: «Для Національного олімпійського комітету діяльність його регіональних відділень була, залишається і буде стратегічним напрямком, адже лише таким чином ми зможемо ефективно виконувати покладені на нас функції і успішно поширювати олімпійські цінності у всій країні».
Головний олімпієць країни додав: «НОК максимально сприяє підтримці відділень, лише за останнє чотириріччя надавши фінансової та матеріальної підтримки осередкам на загальну суму понад 21 млн. грн».

Сергій Бубка також поінформував присутніх, що добігає свого завершення «Програма розвитку олімпійського руху на 2015-2018 роки» - фундаментальний документ, який окреслював напрямки розвитку олімпійського руху в Україні. Наразі з урахуванням громадського обговорення, висловлених ідей і пропозицій від суб'єктів олімпійського руху розроблений проект нової Програми на наступне чотириріччя, яка врахувала досвід реалізації попередньої, включатиме інноваційні моменти, нові проекти та ініціативи. Прийняття цієї програми заплановано на засіданні Генеральної асамблеї НОК.

В рамках семінару-наради детально обговорили взаємодію Національного олімпійського комітету України з регіональними відділеннями у поточному році, плани та перспективи роботи на наступний рік.

Під час заходу представники олімпійських осередків прослухали презентацію компанії PEAK, розглянули основні аспекти оновлення рейтингу відділень НОК та співпрацю відділень з органами місцевого самоврядування й прозвітували про свою діяльність у 2018 році.

Відзначимо, що Всеукраїнський семінар-нарада є традиційним щорічним заходом НОК України, який систематично проводиться з 2006 року з метою удосконалення взаємодії центрального офісу з регіональними відділеннями, а також підвищення ефективності реалізації регіональних програм.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Всеукраїнські заходи | Переглядів: 645 | Додав: yulia | Теги: #chernigivnoc #спорт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©