Середа, 24-Квітня-2024, 10:44| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2014 » Серпень » 26 » У Ніжині відбувся волейбольний "Кубок Незалежності"
16:27
У Ніжині відбувся волейбольний "Кубок Незалежності"
24 серпня на відкритому волейбольному майданчику ресторану «Хутір Рибацький» відбувся «Кубок Незалежності» з паркового волейболу серед чоловічих команд присвячений Дню незалежності України.
У турнірі взяла велика кількість команд – 9 команд: ТЕМП(Ніжин), Технолог(Чернігів), Чернігівспорт (Чернігів), Прилуки, Лосинівка, «Держслужба»(Ніжин), Патріот (Сиволож), збірна Конотопа «Локомотив» та команда «Любеч».
Рівень команд був дуже високий, адже в командах були зібрані кращі представники своїх міст, у турнірі взяли участь два Майстри спорту України. Тому і не дивно, що турнір набув великого роз галасу та зібрав велику кількість уболівальників та цінувальників волейболу.
Отже, 9 місце зайняла команда Лосинівки, на 7-8 місці опинились команди Любеч та Патріот, на 5-6 сходинках опинилися Держслужба та Локомотив, «дерев’яні»винагороди здобув Технолог, на третьому місці опинився заслуговано Чернігівспорт, срібло здобув ТЕМП, а команда Прилуки вперше за часи проведення цього турніру здобула золоті винагороди.
Переможці та призери були нагороджені кубком, медалями та грамотами відділу з питань фізичної культури та спорту, а кращі гравці спортивними статуетками. Кращим захисником турніру став Губар Олександр(Технолог), кращим блокуючим – Циркін Дмитро(Чернігівспорт), кращим нападником став – Комісаров Олексій (Прилуки), а кращим зв’язуючим став Грищенко Ігор(Прилуки).
Від спонсору турніру ресторану «Хутір Рибацький» переможці отримали грошові сертифікати та сертифікат на відвідування лазні. А саме: за перше місце - сертифікат на 1000 грн та сертифікат на відвідування лазні на 2 години. За друге місце отримали сертифікат на 500 грн., а за третє сертифікат на 200 грн.
А від спонсору магазину живих напоїв «Пан Бровар» учасники команд отримали в подарунок прохолодні та підбадьорюючі живі фірмові напої.
Відділ з питань фізичної культури та спорту висловлює подяку, за допомогу організації та проведенні Кубку Незалежності, ресторану «Хутір Рибацький», магазину живих напоїв «Пан Бровар» та інформаційним спонсорам газеті «Оголошення» та «Вісті».


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1164 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©