Четвер, 25-Квітня-2024, 15:14| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2014 » Квітень » 14 » Спортивне життя Ніжинської районної ДЮСШ «Колос»
12:27
Спортивне життя Ніжинської районної ДЮСШ «Колос»
Традиційно в кінці березня кожного року в м. Чернігові легкоатлети відкривають сезон годинним бігом для дорослих та 12- хвилинним для юнаків та дівчат. Вдало на цих змаганнях виступили вихованці Ніжинської ДЮСШ «Колос» та дорослі спортсмени нашого району.
В основному забігу на годинний біг серед чоловіків в абсолютному заліку до числа призерів потрапили тренер ДЮСШ Сахно Володимир та вихованець ДЮСШ Ліпейко Андрій, які були другим та третім. Переможцем в своїй віковій категорії став Гільчук Володимир викладач НАТІ.
В 12-хвилинному бігу переможцем в категорії 13 років та молодше став учень Вертіївської школи Михайлов Артем. У старшій віковій групі 14 -16 років зайняв Лиходід Дмитро вихованець ДЮСШ, а в дівчат у цій віковій групі друге місце зайняли Висовень Альона, третє – Пиркова Богдана.

15 березня у смт Сосниця відбулись обласні змагання з волейболу серед ДЮСШ під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?». Квартет зібрався надзвичайно сильним: це і минулорічний переможець, команда із Коропського району, титуловані команди із Ріпкінського та Сосницького районів і наша команда із смт Лосинівки. Початок турніру був вдалим для наших юних волейболістів, не витримав потужної гри колектив із ріпкінського району 2:0 по партіям. Після цього гравці дещо розслабилися і програли першу партію в матчі із Сосницьким районом, але потім декласували в наступних двох, хоча вирішальна третя була дуже нервовою і складною, і лише повна концентрація наших гравців та настанови тренера змусили капітулювати суперника. Один крок до тріумфу на престижних змаганнях і здається найважчий – поєдинок з Коропським районом. Але те, як провела дві партії Лосинівка приголомшили опонента. Велика самовіддача плюс майстерність звели на нівець всі старання суперника, 2:0 і Лосинівка тріумфує. Хочеться подякувати тренерам, які готували команду: Володимиру Руденку, Євгенію Яременку, Володимиру Назаренку та Олександру Сушку і гравців, що виборювали звання найкращої команди з волейболу серед ДЮСШ в Чернігівській області.
Окрема подяка Миколі Окостеню, що допомагав у поїздці команди ДЮСШ на змагання.

Обласні змагання серед районів цього року розпочалися із волейболу. Приємно, що в Ніжинському районі цей видовищний вид спорту розвивається стрімкими темпами, і з кожним роком популярність лише зростає. Це і завдяки відділенню ДЮСШ «Колос» з волейболу, який культивується в смт. Лосинівці, а також приділенню значної уваги у школах. Збірна команда нашого району, яку укомплектували гравці із Лосинівки, Саньного та Крут спочатку виборювали право вийти у фінальну частину на зональних змаганнях. 23 березня у м. Носівка спортсмени Ніжинського району просто знищили опонентів із Козелецького та Носівського районів і заслужено отримали путівку на фінал.

6 квітня у смт. Сосниця зійшлися 4 кращі команди області, серед яких і збірна Ніжинського району. Перші дві зустрічі з Борзнянським та Городнянським районами наші хлопці виграли 2:0 по партіям. А от хто стане переможцем області вирішувалося в очному протистоянні із фаворитом турніру, командою Сосницького району. Попри те, що ми мали перевагу у поєдинку, але досвід дався взнаки, нажаль програли. Але друге місце серед всіх районів Чернігівської області надзвичайне досягнення. Завдяки тренерській роботі Володимира Руденка, наші хлопці вибороли друге місце. Необхідно подякувати Миколі Окостеню та Миколі Чуприні, які допомогли в поїздці команди.

5-6 квітня в с. Липів Ріг відбувся відкритий чемпіонат Ніжинщини з боксу серед усіх вікових груп. Головна ціль змагання – відібрати кращих боксерів для участі в 20-му турнірі з боксу, які будуть проходити на початку травня в м. Ніжині, присвячений пам’яті ніжинських тренерів. Змагання показали, що цей мужній вид спорту є популярний серед молоді Ніжина та району. Прийняло участь понад 50 спортсменів. Приємно відмітити тренерську роботу молодого наставника Руслана Лагойка та його тренера Олександра Бойка, вихованці проявили характер та волю до перемоги. Серед кращих хотілося відзначити наступних боксерів: Владислава Шльончака, Назара Кононова, Георгія Ваніна, Валентина Казановського, Дмитра Оніщенка. Також вдало виступили боксери ДЮСШ «Колос», серед яких блискуче виступив Артем Волошин, Олександр Бриль та Сергій Рогожин, які за досить короткий термін занять зуміли перемогти більш досвідчених боксерів. Гарні результати показали спортсмени спортивного клуба «Колосок», наставник Владислав Полівко. Чудовий результат показав Ігор Онацький, який переміг дорослішого свого опонента, тренер В’ячеслав Кожухівський. Від імені організаторів турніру висловлюємо подяку сільському голові с. Липів Ріг Олексію Пелипканичу за безкоштовне надання спортивного залу для змагання., а також перевізнику Олександру Шалаю за підвіз боксерів ло участі у турнірі.

05 квітня у м. Бахмачі на стадіоні школи №2 пройшли зональні обласні змагання з футболу під девізом "Хто Ти, майбутній Олімпієць 2014?" серед юнаків 2001 р.н. Вихованці Ніжинської районної ДЮСШ "Колос" на чолі з тренером Юрієм Мовчаном посіли перше місце і потрапили до фінальних обласних змагань, які пройдуть у травні. Сподіваюся наші молоді футболісти повторять успіх і переможуть всіх своїх суперників.
Окрему подяку виражаємо керівнику ТОВ "Ніжин – Агро" Івану Кобижчі, який допоміг у поїздці учасників змагання.

05 квітня у місті Бахмач відбувся традиційний легкоатлетичний пробіг вулицями міста. В цих змаганнях прийняло участь 13 спортсменів ДЮСШ "Колос" Ніжинського району. На головній дистанції 6 тис. метрів до десятки кращих увійшли Секера Дмитро, Ліпейко Андрій, Сахно Володимир, Романенко Олександр та Шарій Євгеній. У жінок на цій дистанції в абсолютному заліку 8 місце зайняла Гриб Ольга.

08 квітня в місті Ніжині парк ім. Шевченка відбувся Кубок Ніжинщини з легкоатлетичного кросу. В цих змаганнях взяли участь провідні бігуни міста та району.
Серед дівчат до 16 років на дистанції 500 метрів перемогу здобула Ювко Владислава ДЮСШ «Колос», другої була Пиркова Богдана, третьою учениця Вертіївської ЗОШ Кононенко Дана. У юнаків цього віку на дистанції 1000 метрів перемогу здобув Ліпейко Андрій – ДЮСШ «Колос», другим був Давиденко Вадим (с.Колесники), третій учень ДЮСШ «Колос» - Лиходід Дмитро.
В головній дистанції серед жінок 1000 метрів перемогу здобула перемогу вихованка ДЮСШ «Колос» Висовень Альона, Другою прибігла Івасенко Марія (медичний коледж) та третьою стала Самко Марина (агротехнічний інститут). У чоловіків на дистанції 2000 метрів перемогу здобув викладач НАТІ Хоменко Дмитро. Другм та третім прибігли вихованці ДЮСШ «Колос» Секера Дмитро та Романенко Олександр.
Ці змагання були генеральною репетицією перед Кубком області з легкоатлетичного кросу в м. Чернігові, який відбудеться 17 квітня 2014 року. Бажаємо вдалих стартів нашим вихованцям на цих змаганнях.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1613 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©