Середа, 24-Квітня-2024, 07:15| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2014 » Серпень » 29 » Спортивне свято у таборі "Дивосвіт" з нагоди завершення Юнацьких Олімпійських ігор у Нанкіні
12:00
Спортивне свято у таборі "Дивосвіт" з нагоди завершення Юнацьких Олімпійських ігор у Нанкіні
В китайському Нанкіні завершились II літні Юнацькі Олімпійські ігри, які протягом 12 днів привертали уваги багаточисельних прихильників спорту по всьому світу.
Особливо пильну увагу спортивні події привертали вихованців позаміського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Дивосвіт», що знаходиться в Седневі Чернігівського району. В день відкриття літніх Юнацьких Олімпійських ігор на спортивному стадіоні закладу запалав символічний олімпійський вогонь, а в день закриття найвизначнішої події для юнацьких національних збірних команд світу в таборі знову відбулося спортивне світо.
Відповідальний секретар обласного осередку НОК України Ніна Лемеш, призерка Олімпійських ігор з важкої атлетики Ольга Коробка та учасниця двох Олімпійських ігор із боротьби дзюдо Наталія Смаль знову завітали до «Дивосвіту» — табірні зміни цього літа у дитячому закладі стали справді «спортивними». Більше трьохсот юних олімпійців, представників спортивних шкіл Чернігівщини активно відпочили цього літа у таборі. Почесні гості вже традиційно розім’ялися на олімпійській зарядці, яка проходить в рамках проведення Всеукраїнського проекту «DO like OLYMPIANS» і отримала масову підтримку по всій області, долучилися до символічного олімпійського забігу, позмагалися у спортивних естафетах. Наталія Смаль провела майстер клас із дзюдо. Ніна Лемеш провела вікторину «Знавець олімпійського спорту». Урочистим моментом свята стало винесення прапорів України та НОК України та згасання вогню в чаші.
Цього дня і діти, і вихователі, і батьки мали чудову нагоду відчути себе справжнім олімпійцем і стати частиною олімпійської родини. Всі учасники змагань отримали масу позитивних вражень, без призів і подарунків від обласного відділення Національного олімпійського комітету України не залишився ніхто.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1124 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©