Четвер, 18-Квітня-2024, 17:54| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Червень » 21 » Олімпійський вікенд у Чернігові
11:45
Олімпійський вікенд у Чернігові
У суботу, 18 червня, в Чернігові відбулися Всеукраїнський «Олімпійський день» і ХVІ літня обласна спартакіада серед державних службовців обласної, районних державних адміністрацій і працівників органів місцевого самоврядування.

Цьогорічне спортивне родинне свято проходить під гаслом «Олімпійський день на шляху до Ріо» і присвячено найголовнішій світовій події року – Іграм XXXI Олімпіади в бразильському Ріо-де-Жанейро.

Відкривав заходи на центральному стадіоні області голова ОДА, очільник відділення Національного олімпійського комітету України у Чернігівській області Валерій Куліч.

«Олімпійський день» і спартакіада серед держслужбовців склали цілісний комплекс: пліч-о-пліч діти-вихованці спортивних шкіл і працівники виконавчої та представницької влади області крокували спортивним парадом, робили «олімпійську розминку» та бігли символічну «олімпійську дистанцію».

Після цих етапів відбулись показові виступи вихованців фізкультурно-спортивних товариств «Україна», «Колос», «Спартак», «Динамо» з футболу, боксу, художньої гімнастики, дзюдо, волейболу та з інших видів спорту.

Цьогоріч рекордна кількість команд держслужбовців – 24 – вступила у боротьбу за право сформувати зі своїх учасників збірну, яка представлятиме Чернігівщину на Всеукраїнській спартакіаді.

Звертаючись до учасників спортивного вікенду – «Олімпійського дня» і Спартакіади – Валерій Куліч привітав усіх із яскравим спортивним дійством, побажав успіху його учасникам та висловив підтримку землякам, які представлятимуть Україну на літніх Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро.

Почесними гостями заходів також стали начальник управління головної державної служби України в м. Києві, Київській та Чернігівській областях Олександр Якубенко, начальник управління головної державної служби в області Валентин Дубок, директор департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, заступник голови обласного осередку НОК України Ніна Лемеш, начальник управління з питань фізичної культури та спорту Андрій Дериземля та голова Ради ветеранів спорту області, директор ЦФЗН «Спорт для всіх» Дмитро Пиріжок.

Всі бажаючі мали чудову нагоду поспілкуватися з відомими особистостями, взяти автограф і зробити пам'ятне фото.

Традиційно всі учасники забігу отримали пам'ятні подарунки від НОК України та морозиво.



QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 861 | Додав: shelkovaya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©