Субота, 20-Квітня-2024, 09:26| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2014 » Серпень » 27 » Спартакіада територіальних громад на Борзнянщині
11:49
Спартакіада територіальних громад на Борзнянщині
З метою виконання районної Програми розвитку фізичної культури і спорту на 2014 рік, підтримки патріотичних настроїв українського народу, пропаганди здорового способу життя, визначення кращих спортсменів і команд територіальних громад, 24 серпня, на районному стадіоні «Колос», пройшла 12-та літня Спартакіада Борзнянщини «Ми – за єдину Україну!» серед команд територіальних громад, присвячена 23-ій річниці незалежності України.
Спартакіаду відкрив головний суддя змагань, начальник відділу у справах молоді та спорту райдержадміністрації Сергій Іващенко. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам»ять загиблих українців на сході країни. Учасників привітали в.о голови райдержадміністрації Ігор Леусов та заступник голови районної ради Віктор Горбащенко. Звучить Гімн України. Прапор змагань піднімають переможці минулорічної Спартакіади, фізкультурники Борзнянської міської ради.
В програму Спартакіади увійшло 7 видів спорту: міні-футбол, парковий волейбол, перетягування канату, легка атлетика, настільний теніс, шашки, гирьовий спорт. Всього в заході взяло участь 238 спортсменів, що представляли 14 територіальних громад.
Загальнокомандну перемогу здобула команда Борзнянської міської ради, яка також виграла змагання з міні-футболу та настільного тенісу. Значного успіху добилася команда Петрівської сільської ради, яка зайняла високе друге місце. Лише на 2 очка від срібного призера відстала команда с.Кинашівки, яка зайняла почесне третє місце. До речі кинашівці стали переможцями у змаганнях з паркового волейболу та перетягуванні канату. А ось змагання з легкої атлетики та шашок виграли фізкультурники Великозагорівської сільської ради. У змаганнях гирьовиків не було рівних представникам с.Оленівка.
Команди-призери та переможці і призери в особистому заліку нагороджені дипломами відповідних ступенів, пам`ятними медалями та кубками.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1225 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©