Четвер, 25-Квітня-2024, 13:46| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2014 » Квітень » 1 » Проведено першість Ніжинського району з настільного тенісу
15:18
Проведено першість Ніжинського району з настільного тенісу
Уже стало традицією проводити першість Ніжинського району з настільного тенісу у с. Липів Ріг. І скажу, що умови проведення змагання були на високому рівні, як і торік.
11 команд Ніжинського району (сіл Велика Кошелівка, Крути, Липів Ріг, Сальне, Григоро-Іванівка, Черняхівка, Лосинівка, Кукшин) 29 березня змагалися за чемпіонство у командному заліку, а також в особистому.
Насищеним виявився день на цікаві протистояння, видовищні комбінації та переможні емоції. Чоловіки спочатку у групах визначали сильніших, де двоє кращих виходили у четвертьфінал. Прикро за хлопців із с. Кукшин, які гарно грали, на рівних із фаворитами, але лише за додатковими показниками фінішували третіми у своїх групах і змушені покидати турнір. Матчі плей офф показали, хто на даний момент сильніший у змаганнях з настільного тенісу. Третє місце серед чоловіків посів Євгеній Яременко із с. Сальне, друге місце – Віталій Рубець із с. Крути, а перше місце, на радість вболівальників – В’ячеслав Березюк із с. Липів Ріг. У дівчат, які змагалися за круговою системою, рівних не було представницям с. Велика Кошелівка. Інна Куранда вигравши всі свої матчі заслужено стала чемпіонкою, Альона Глушко срібною призеркою, а бронза в руках Марії Ткач, що грала за с. Кукшин.
В підсумку команда «Еней» с. Велика Кошелівка у складі капітана Інни Куранди, а також Руслана Горобея та Алі Мірзоєва здобула звання чемпіона першості Ніжинського району з настільного тенісу в командному заліку. Друге місце посіла команда «Колос», також із с. Велика Кошелівка. Такий успіх великокошелівських спортсменів став можливим завдяки активній тренерській роботі сільського голови Олександра Соломахи, котрий разом зі своїми вихованцями активно приймає участь у змаганнях. Третє місце несподівано, але заслужено здобули господарі, команда с. Липів Ріг.
Після останніх матчів голова Ніжинської районної організації ВФСТ «Колос» Володимир Євтух нагородив переможців та призерів почесним кубком, медалями, грамотами та дипломами за підтримки голови Ніжинської районної державної адміністрації Володимира Другакова. Всіх учасників пригощали кавою, чаєм та солодощами.

Олексій Чернета



QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1289 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©