П`ятниця, 19-Квітня-2024, 13:42| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2023 » Червень » 1 » Про олімпійські та загально-людські цінності для старшокласників Линовицької загально-освітньої школи Прилуцького району Чернігівщини.
08:13
Про олімпійські та загально-людські цінності для старшокласників Линовицької загально-освітньої школи Прилуцького району Чернігівщини.
Про олімпійські та загально-людські цінності для старшокласників Линовицької загально-освітньої школи Прилуцького району Чернігівщини. Валентина Цербе-Несіна, перша олімпійська медалістка Незалежної України, бронзова призерка зимових Олімпійських Ігор, срібна та бронзова призерка чемпіонатів світу і Європи з біатлону разом з Заслуженим тренером з дзюдо, членом Відділення НОК України в Чернігівській області Петром Лобасом провели один з модулів Всеукраїнського спортивно-інтерактивного заходу серед дітей та молоді #OlympicLab. Шановні гості розповіли учням про свої спортивні шляхи і досягнення, про історію виникнення і становлення Олімпійських ігор, про олімпійські символи і цінності та разом з учнями обговорили застосування олімпійських цінностей в повсякденному житті. Цікава олімпійська вікторина перевірила засвоєння набутих знань та допомогла визначити найрозумніших у знаннях про олімпійський рух. Голова Відділення НОК України в Чернігівській області, заслужений майстер спорту України з біатлону Ніна Лемеш розповіла про роботу Чернігівського відділення олімпійського комітету та запросила учнів активно підписуватися на сторінки відділення в соціальних мережах. А на згадку зробили спільне фото та учні отримали автографи від всесвітньо-відомих спортсменів. Україна переможе!!! слава ЗСУ!!!


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 129 | Додав: yulia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Червень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©