П`ятниця, 29-Березня-2024, 17:44| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2021 » Липень » 12 » Президент України Володимир Зеленський з дружиною зустрілися зі спортсменами, які представлятимуть Україну на Олімпійських іграх у Токіо
11:17
Президент України Володимир Зеленський з дружиною зустрілися зі спортсменами, які представлятимуть Україну на Олімпійських іграх у Токіо
Сьогодні до Олімпійського дому завітав Президент України Володимир Зеленський з дружиною Оленою. У супроводі президента Національного олімпійського комітету України, члена Міжнародного Олімпійського Комітету, Олімпійського чемпіона Сергія Бубки та Міністра молоді та спорту України, Олімпійського чемпіона Вадима Гутцайта, Глава держави разом з першою леді ознайомився з роботою сучасного офісу НОК та з історією створення Олімпійського дому, перемогами і здобутками олімпійської збірної України за роки незалежності.

Володимир Зеленський відвівав, зокрема, Центр екіпірування Національної Олімпійської збірної України, де в ці години Олімпійська команда отримувала спортивну форму «PEAK», у якій разом з наставниками буде виходити на парад з нагоди відкриття й закриття Олімпійських ігор в Токіо, ходитимуть по Олімпійському селищу, прямуватимуть на тренуванні і змагання, підніматимуться на п’єдестали пошани. Президент і перша леді відзначили стильний дизайн екіпіровки національної збірної, своєю чергою спортсмени додали, що вона ще й дуже зручна.

Після екскурсії Глава держави у дружній атмосфері поспілкувався з олімпійцями, які будуть представляти Україну на Іграх ХХХІІ Олімпіади, серед яких призери Олімпійських ігор Жан Беленюк, Ігор Радівілов та олімпійські надії України в Токіо: Дар’я Білодід, Олександр Хижняк, Олександр Хоцянівський, Юлія Левченко, Станіслав Горуна, Анжеліка Терлюга, Аніта Серьогіна, Георгій Зантарая, Яків Хаммо, Олексій Середа, Софія Лискун, Діана Варінська та Ілля Ковтун.

«Хочу звернутися до вас Ваші Високоповажності. Тому що так звертаються в колі дипломатів і так спілкуються дипломати, консули й посли. Я переконаний, що ви – найкращі посли, які у нас є. Які дійсно представляють Україну за межами наших кордонів на високому рівні. Ви дійсно прославляєте нашу країну. Завдяки вам у Лондоні, Барселоні, в Пекіні й навіть у Сочі лунає «Ще не вмерла…» й піднімається вгору синьо-жовтий наш український прапор», – сказав Президент, звертаючись до олімпійців.

Глава держави побажав, щоб найближчими днями до славетної переможної географії приєдналося місто Токіо.

«А ми всією країною будемо не просто тримати кулаки – ми будемо з вами постійно. Будемо за вас дуже сильно вболівати», – зазначив Володимир Зеленський.

За словами Глави держави, перемоги сьогодні дуже важливі для України, адже це те, чого не можна купити за гроші, але це те, що українські спортсмени дарують кожному громадянину – емоції від перемоги та гордість за свою країну, громадянином якої хочеться бути. Крім того, він нагадав, що Олімпіада-2020 відбувається в рік 30-ї річниці незалежності України, яку вся країна святкуватиме 24 серпня.

Він також передав олімпійцям Державний прапор з побажаннями перемог та сил українських військовослужбовців, які захищають кордони нашої держави на Сході країни.

«Дуже шкода, що цього року через COVID-19 будуть порожні трибуни. Але я хочу, щоб ви уявляли, що на цих трибунах сидять тільки українці, які вболівають за вас», – наголосив Президент.

Володимир Зеленський також зауважив, що українські спортсмени, незалежно від того, який вид спорту вони представляють, стають прикладом для наслідування для дітей, для молоді, тому потрібно, щоб телебачення приділяло більше уваги саме спортивним новинам.

Зі свого боку очільник НОК Сергій Бубка побажав олімпійцям спокою і впевненості у власних силах, що є найважливішим перед такими змаганнями. Він також наголосив, що український спорт зараз відчуває особливу підтримку й увагу з боку держави та її керівництва.

Дзюдоїстка Дар'я Білодід і борець Жан Беленюк від імені олімпійців подякували Президентові за зустріч напередодні стартів головних змагань у житті кожного спортсмена. Вони також наголосили на важливості підтримки й уваги до спорту з боку держави.

Наприкінці свого візиту Президент зробив запис у Книзі почесних гостей Олімпійського дому України. Він подякував Сергію Бубці за теплий прийом та успішну популяризацію інтересів українського спорту на міжнародній арені, а також висловив окрему подяку тренерам, лікарям масажистам, усім спортивним фахівцям, робота яких надзвичайно важлива у розвиткові спортивної кар’єри олімпійців.

Участь у зустрічі також взяли М віцепрезидент НОК, член МОК, Олімпійський чемпіон Валерій Борзов, віцепрезидент НОК Равіль Сафіуллін та радник керівника Офісу Президента з питань спорту, призерка Олімпійських ігор, голова комісії НОК «Антураж атлета» Олена Говорова, керівник Офісу Президента Андрій Єрмак та його заступник Олексій Дніпров.


За інформацією:http://noc-ukr.org/









QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Анонси подій | Переглядів: 291 | Додав: yulia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Липень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©