П`ятниця, 29-Березня-2024, 16:34| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Травень » 19 » Підприємства-благодійники скріпили підписами співпрацю з олімпійцями
08:16
Підприємства-благодійники скріпили підписами співпрацю з олімпійцями
18 травня, в Чернігівській облдержадміністрації відбулася процедура підписання договорів про співпрацю між Відділенням Національного олімпійського комітету України в Чернігівській області, Чернігівським відділенням публічного акціонерного товариства «САН ІнБев Україна» та приватним акціонерним товариством «Чернігівський автозавод».
Перше товариство вже не один рік є надійним партнером олімпійців Чернігівщини. За його підтримки спортсмени забезпечуються спортивним харчуванням, інвентарем, проводяться масові заходи тощо. Для Чернігівського відділенням «САН ІнБев Україна» підтримка спорту є системною соціальною програмою. І цей рік не став винятком – директор товариства Микола Карахтанов в черговий раз підтвердив благодійні наміри відповідним документом.
Що ж стосується «Чернігівського автозаводу» – сьогодні його директор Валерій Купцов від імені колективу підприємства засвідчив підписом прагнення і зобов’язання зі сприяння розвитку олімпійського руху Чернігівщини. Звертаючись до присутніх представників Відділення Національного олімпійського комітету України в Чернігівській області, очільник підприємства-мецената висловив сподівання на тривалу співпрацю та побажав лідерам спорту Чернігівщини успіхів.
«З минулого року фінансування всіх дитячо-юнацьких спортивних шкіл і весь спорт фактично було перекладено на плечі області – ми не отримуємо фінансування з міністерства. Для нашої області це є дійсно проблемою, особливо на фоні й так хронічної недофінансованості соціальної сфери через малу густоту населення та розгалуженість мережі закладів. Тому те, що провідні чернігівські компанії через Національний олімпійський комітет долучаються до фінансування спортивної мережі області – є дійсно великою справою. Це дасть змогу не переривати тренування, підтримати наші школи, зробити якіснішою підготовку наших спортсменів. Тому дякуємо вам за активність і, сподіваюся, колективи ваших підприємств будуть активно долучатися до заходів, які ми будемо спільно проводити, і таким чином працюватимемо над здоров’ям чернігівців», - звернувся до директорів підприємств-партнерів Національного олімпійського комітету Чернігівщини його голова і в одночас голова облдержадміністрації Валерій Куліч.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1323 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©