П`ятниця, 19-Квітня-2024, 20:10| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Грудень » 16 » Під головуванням Сергія Бубки відбувся Всеукраїнський семінар-нарада НОК
13:07
Під головуванням Сергія Бубки відбувся Всеукраїнський семінар-нарада НОК
Протягом двох днів в українській столиці під головуванням президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки та за участю керівників усіх регіональних осередків НОК тривала робота щорічного Всеукраїнського семінару-наради.

Серед учасників засідання – перший заступник Міністра молоді та спорту, віце-президент НОК Ігор Гоцул, член Виконкому НОК Володимир Платонов, член Виконкому НОК, президент Олімпійської Академії України (ОАУ) Марія Булатова, виконавчий директор НОК Наталія Коваленко, голова комісії НОК по зв’язках з осередками Володимир Ковальов, виконавчий директор ОАУ Валентина Єрмолова.

Перший заступник голови Відділення НОК України в Чернігівській області Ніна Лемеш та стипендіат Національного олімпійського комітету України Олександра Шелкова прозвітували про діяльність Чернігівського Відділення у 2016 році, поділилися ідеями та пропозиціями щодо покращення ефективності роботи у 2017 році.

В рамках семінару-наради детально обговорювали розвиток олімпійського руху в Україні, проблеми та шляхи їх вирішення, взаємодію НОК України з регіональними відділеннями у поточному році, плани та перспективи роботи на наступний рік.

Учасники форуму розглянули питання взаємодії відділень НОК з органами державної виконавчої влади та органами місцевого самоврядування в умовах децентралізації, стан та перспективи розвитку олімпійського спорту на сучасному етапі, роботу Олімпійської Академії України з популяризації олімпійського руху та взаємодію обласних відділень Академії з обласними відділеннями НОК України, системний менеджмент в організації роботи відділень.

З практичною інформацією за різними напрямками діяльності виступили керівники структурних підрозділів Виконавчої дирекції НОК, які проінформували про підсумки роботи з приведення у відповідність до чинного законодавства статутних документів та про вимоги законодавства щодо діяльності неприбуткових організацій, про стан роботи регіональних відділень і реалізації проведення спортивно-масових заходів НОК України та відділень, про маркетингову діяльність НОК України, про засоби і методи інформаційної роботи в діяльності НОК України та відділень.

Відзначимо, що Всеукраїнський семінар-нарада є традиційним щорічним заходом НОК України, який проводиться з метою удосконалення взаємодії центрального офісу з регіональними відділеннями, а також підвищення ефективності реалізації регіональних олімпійських програм.



QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Всеукраїнські заходи | Переглядів: 1175 | Додав: shelkovaya | Теги: Бубка, Україна, нарада, НОК, семінар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©